Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Ziua Poliţiei Române 2014: Profesia de poliţist promovată în liceele din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

pol2Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a prevăzut şi în acest an, în cadrul evenimentelor prilejuite de sărbătorirea, la 25 martie, a Zilei Poliţiei Române, activităţi de promovare a profesiei de poliţist în rândul elevilor din liceele judeţului Alba.

Astfel, poliţişti ai Serviciului Resurse Umane au fost prezenţi, încă de la începutul săptămânii trecute la Colegiile Horea Cloşca şi Crişan, Apulum şi Economic din Alba Iulia precum şi la Liceul Sportiv din municipiul reşedinţă de judeţ unde, s-au întâlnit cu elevii claselor a XII-a.

pol3Acestora le-au fost prezentate şcolile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne care pregătesc agenţi şi ofiţeri de poliţie precum şi condiţiile pe care un candidat trebuie să le îndeplinească, pentru a participa la concursul de admitere la o şcoală de poliţie.

Ieri 18 şi azi, 19 martie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei de la proximitate şi rutieră au fost prezenţi în la Colegiile Naţionale Lucian Blaga din Sebeş, Titu Maiorescu din Aiud şi Dorin Pavel din Alba Iulia unde, au promovat profesia de poliţist, prezentând importanţa poliţistului în societate şi oferta educaţională a şcolilor de poliţie, pentru anul şcolar 2014/2015.

pol4Astfel de activităţi vor fi desfăşurate şi mâine 20 martie a.c., când poliţiştii vor fi prezenţi la Colegiul Tehnic Alexandru Domşa din Alba Iulia şi la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia.

La finalul dezbaterilor elevilor le-a fost reamintit faptul că, data de 25 martie are pentru poliţişti o însemnătate deosebită, în această zi fiind sărbătorită Ziua Poliţiei Române.

Elevii au fost invitaţi să viziteze sediul inspectoratului, luni, 24 martie, între orele 10.00 – 13.00, când va fi organizată Ziua Porţilor Deschise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea