FOTO: Ziua Națională a României aniversată fastuos la Casa de Cultură din Baia de Arieș

baia de aries001Liceul „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș  a organizat ieri după amiază la Casa de Cultură din localitate un impresionant spectacol artistic dedicat Zilei Naționale a României, denumit sugestiv ”Români de pretutindeni, uniți-vă în cuget și-n simțiri!”.

Beneficiind de sprijinul directorilor Elena Daniela Faur și Cristina Boldaș, evenimentul care a durat aproximativ trei ore a fost organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Baia de Arieș și s-a bucurat de un public numeros care a apreciat prestațiile artistice ale elevilor.

ELIT

Programul prezentat de elevii Amalia Bunea și Paul Harda a cuprins cântece și poezii patriotice, scenete, colaj de dansuri populare de pe Valea Arieșului prezentate de ansamblul folcloric al școlii ”Doina Arieșului”, șezătoare, recitaluri de muzică populară și folk, dansuri de societate și moderne, moment coregrafic al trupei de majorete ”Licuricii”, parada portului popular de pe Valea Arieșului, iar orchestra locală ”Galaxy” a acompaniat numeroase momente artistice.

Întregul spectacol a fost organizat sub atenta îndrumare a profesorilor Sînziana Băieș, Cristina Gaidei, Claudiu Volcov, Eugenia Dragomir, Corina Trifa, Niculina Bârla, Marius Băieș, Mariana Guțoiu, Luminița Tutuian, Emil Gligor, Kato Trif, Ancuța  Râșteiu și bibliotecarul Maria Bocșa.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...