Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Ziua Internațională a Femeii sărbătorită de administrația locală din Cugir. 350 de persoane au petrecut o seară de neuitat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită, ca în fiecare an de administrația locală din Cugir, care împreună cu Centrul Cultural au reușit să le surprindă plăcut pe doamnele și domnișoarele din localitate. La eveniment au participat aproximativ 350 de persoane care au petrecut o seara frumoasă la Cantina Centrului cultural, cu muzică bună, momente artistice și surprize plăcute.

În deschidere, gazda evenimentului, primarul Adrian Teban le-a urat la mulți ani tuturor femeilor, exprimând respectul și considerația din partea administrației locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe lângă cuvintele frumoase, edilul Cugirului împreună cu viceprimarul Călin Furdui, Administratorul Public Marius Jibotean și consilierii locali prezenți au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor din sală. Organizatorii au dorit să mulțumească toate gusturile. astfel că muzica populară a fost interpretată de către Robert Tarnaveanu, acompaniat de Taraful Centrului Cultural, iar programul de ușoară a fost oferit de trupa The Puzzles.

Un moment cu totul deosebit a fost reprezentat de prestația acestei trupe, avandu-l ca solist pe violonistul albaiulian Liviu Cernat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea