FOTO| Ziua Eroilor, comemorată la Teiuș prin depuneri de coroane în memoria celor ce au pus mai presus de orice ideea sfântă de țară liberă și independentă

Ziua Eroilor a fost comemorată la Teiuș prin depuneri de coroane în memoria celor ce au pus mai presus de orice ideea sfântă de țară liberă și independentă.

ELIT

Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor este o mare sărbătoare a tuturor creștinilor, un clopot ale cărei rezonanțe fac să vibreze conștiința noastră de oameni, cu respect față de cei ce și-au jertfit viața pentru un suprem ideal, despre care din păcate vorbim tot mai puțin, o Românie liberă și independentă, o voce ce trebuie să fie respectată oriunde în lumea noastră globalizată!

La Teiuș, ca de obicei, eroii nu au fost uitați, chiar dacă situația complicată generată de pandemia ce-a cuprins întreaga lume, impune o serie de noi restricții.

Administrația locală, în condițiile noilor reguli, a cinstit cum se cuvine, memoria celor ce au pus mai presus de orice ideea sfântă de țară liberă și independentă, iar coroanele de flori depuse la Troița din Parcul Central al orașului, Monumentul soldatului român, edificat cu ocazia centenarului Marii Uniri, respectiv Mormântul Eroilor, au fost un mic semnal al recunoștinței eterne de care trebuie să dăm dovadă cu toții și nu doar în astfel de momente.

Cu această ocazie, ne îndreptăm gândul nostru și atenția inclusiv financiară, spre singurul veteran de război din orașul nostru, rămas în viață, domnul Ciortea Iacob din Pețelca, în vârstă de 99 de ani, în fața căruia de înclinăm cu respect și îi dorim sănătate și putere!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...