Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Zeci de constructii noi pe traseul străbătut de Transalpina de Apuseni. Marius Hațegan: „Dovada clară că o zonă se poate dezvolta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Zeci de constructii noi pe traseul străbătut de Transalpina de Apuseni. Marius Hațegan: „Dovada clară că o zonă se poate dezvolta”

Drumul Județean 107 I, supranumit și „Transalpina de Apuseni”, cea mai mare investiție într-un drum județean din România se apropie de finalizare.

Odată cu asfaltarea drumului pe traseul Transalpinei de Apuseni au apărut zeci de construcții noi, turismul în zonă putându-se dezvolta odată cu crearea căilor de acces.

„Zeci de constructii noi pe traseul străbătut de Transalpina de Apuseni. O administrație eficientă e una care dezvoltă comunitățile. Nu este nici un secret, pentru nimeni care cunoaște măcar puțină administrație, că eficiența aleșilor locali este dată de modul în care gestionează și dezvoltă o comunitate.

Pentru asta e nevoie de idei și proiecte, dar mai ales de seriozitate și determinarea de a le duce la bun sfârșit. Transalpina de Apuseni, un drum de 80 km, modernizat de Consiliul Județean, este dovada acestei seriozități și a faptului că, dacă vrei, dacă ești dispus să îți sufleci mânecile și să muncești, atunci orice este posibil.

Zecile de construcții, apărute recent în zona noului drum, sunt dovada clară că o zonă se poate dezvolta, cu condiția ca administrația publică să fie una eficientă.

Vom continua și vom finaliza acest proiect, așa cum vom face cu toate proiectele pe care le propunem cetățenilor. Lucrările la Transalpina de Apuseni sunt in grafic. Tuturor, drumuri bune!”, a scris Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba pe Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea