Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în Divizia A1 | Echipa din „Mica Romă”, lider, cu maximum de puncte și fără set pierdut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat în minimum de seturi confruntarea cu Știința Bacău, scor 3-0 (25-22, 25-22, 25-18), meci contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1.

Vicecampioana României este liderul primului eșalon, cu maximum de puncte și fără set pierdut, singura formație de pe scena fruntașă ce a reușit un asemenea parcurs imaculat. A fost al doilea joc la rând în Sala „Timotei Cipariu” din această săptămână, precedentul fiind miercuri, un alt 3-0 cu CSM Tîrgoviște.

A fost o victorie fără emoții, primul set fiind oarecum echilibrat în prima parte. Volei Alba Blaj s-a aflat mereu la conducere, dar au existat și momente în care vizitatoarele s-au apropiat amenințător (în primul set, 21-20; în al doilea de la 20-11 s-a ajuns la 22-20). În runda viitoare, formația condusă de Darko Zakoc se deplasează la Lugoj, tocmai în 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (un punct) – Nneka Onyejekwe (6 p), Ioana Baciu (12 p), Maja Aleksić (14 p), Ana Lazarević (12 p), Sonja Newcombe (10 p) – Suzana Ćebić (libero 1); au mai jucat Marina Vujović (libero), Nađa Ninković, Katerina Zhidkova (9 p); Aleksandra Cirovic, Mariya Karakasheva, Ramona Rus, Sara Hutinski.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea