FOTO: Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș 3-0 | Campioana, victorie facilă în Sala “Timotei Cipariu”

Volei Alba Blaj a câștigat în fața propriilor suporteri, scor 3-0 (25-20, 25-17, 25-12), cu CSM Medicina Tg. Mureș, partida din Sala „Timotei Cipariu” contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.

Tripla campioană venea după a 4-a victorie consecutivă în Champions League, partida dramatică de la Sibiu, cu ASPTT Mulhouse, campioana Franței și a odihnit o serie de titulare precum Adina Salaoru și Ana Cleger.

De ani buni, derby-ul Ardealului la volei feminin are o favorită certă, echipa lui Darko Zakoc, care a câștigat al 14-lea meci consecutiv direct, în numai 68 de minute.

În plus a intervenit și accidentarea Marinei Vujovic, unicul libero din efectivul triplei campioane, iar antrenorul Darko Zakoc este obligat să improvizeze pe respectivul post, cu Selime Ilyasoglu (jucătoarea venită din Turcia). Jocul de sâmbătă, 10 februarie, din Sala “Timotei Cipariu”, cu Medicina Tg. Mureș, deschide o săptămână cu trei partide în Divizia A1, după “derby-ul Ardealului” fiind confruntările externe cu Dinamo (miercuri, 14 februarie, ora 19.30) și mai ales cu Știința Bacău (duminică, 18 februarie, ora 14.45), când se speră în reintrarea Marinei Vujovic.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Ramona Rus, Mariana Aquino, Slavina Koleva, Aleksandra Crncenic, Lynda Morales – Selime Ilyasoglu (libero); au mai intrat Petya Barakova, Nneka Oniejekve.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...