Rămâi conectat

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte 3-0, în a doua partidă din finala mare! Campioana și-a revenit și a egalat scorul la „general”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sala „Timotei Cipariu”,  în al doilea meci al finalei mari a campionatului, Volei Alba Blaj a învins CSM Târgovişte, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-23). Campioana din „Mica Romă” și-a revenit și a câștigat net a doua dispută din finala pentru medaliile de aur, scorul fiind egal acum, 1-1 între Blaj și Târgoviște. Și când se părea că se înfiripă un complex dâmbovițean, Volei Alba Blaj și-a demonstrat forța de a se bate pentru al doilea titlu consecutiv.

Cu căpitanul Adina Salaoru în zi de grație și aflată cu cuțitul la os, după eșecul de vineri, deținătoarea titlului a reușit să-și treacă în cont prima victorie din bătălia pentru titlu.

*Darko Zakoc: „La Târgovişte avem speranţe”

Toată lumea aştepta să jucăm la alt nivel după primul meci. Fetele au arătat moral şi dorinţă şi ne-am revenit, depăşind înfrângerea grea din întâiul duel al finalei. Este presiune mare, am avut noroc la finele setului trei. La Târgovişte avem speranţe, totul este deschis oricărui rezultat, nu o să fie surprize, echipele se cunosc, totul depinde de forma din respectiva zi. Pentru a învinge e nevoie să jucăm aşa cum trebuie şi putem”, a menţionat Darko Zakoc.

*Zoran Terzic: „Cel mai prost meci al nostru de când am preluat echipa”

Nu înţeleg ce s-a întâmplat astăzi şi consider că noi am făcut cel mai prost meci de când am preluat echipa. Blajul n-a jucat foarte bine, probabil însă că fetele s-au mulţumit cu un succes şi au ratat şansa să mergem acasă cu 2-0. Campioana este favorită la titlu„, a spus Zoren Terzic.

*Sergiu Ştefănescu: „Trebuie să învingem măcar un meci la Târgovişte”

„Ştiam că sunt meciuri dificile, în prima zi ne-a lipsit ceva, iar în al doilea meci am jucat cu foarte multă determinare. Le mulţumim tuturor suporterilor din sală, care ne-au sprijinit în momentele grele şi au fost alături de noi. Şansele la titlu sunt egale, dar suntem obligaţi să câştigăm cel puţin un meci pe terenul adversarei„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Al treilea set, pe muchie de cuțit

Al treilea set a fost cel mai echilibrat al jocului, vizitatoarele ținându-se aproape, egalitatea înregistrându-se la 19, 20 și 21. Târgoviște s-a predat greu, mergându-se cap la cap. Ba mai mult, CSM-ul a trecut în avantaj 22-21

*Cu Adina Salaoru la timonă, campioana și-a revenit

După dușul rece din meciul inaugural al finalei și cele două înfrângeri la rând înregistrate în fața rivalei, campioana și-a revenit și a controlat autoritar meciul în primele două seturi, în care a condus în permanență.

Echipa din „Mica Romă” a jucat altceva decât în prima întâlnire, a egalat scorul la general, 1-1, iar soarta titlului se translatează spre disputele de săptămâna viitoare de la Târgoviște, când campioana este obligată să învingă măcar într-un joc.

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Leticia Boscacci, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Jelena Alajbeg).

Următoarele două întâlniri sunt lângă Turnul Chindiei, săptămâna viitoare, joi, 28 aprilie şi vineri, 29 aprilie. Dacă mai este nevoie, al 5-lea joc este programat, după Sărbătorile Pascale, miercuri, 4 mai, tot la Blaj.

[nggallery id=2011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea