Ziarul Unirea

FOTO: Volei Alba-Blaj a sărbătorit câştigarea titlului alături de fani *”Seara Campioanelor” în Parcul „Avram Iancu” din „Mica Romă”!

Spectacol pe cinste în Parcul „Avram Iancu” din „Mica Romă”, unde aproximativ 1000 de fani au fost la „Seara Campioanelor”, alături de echipa Volei Alba-Blaj, câştigătoarea titlului de campioană! Fetele lui Darko Zakoc au fost ovaţionate la scenă deschisă în momentul intrării pe scenă.

Concertele trupelor Hara şi Blackstar au încins atmosfera, iar imnul echipei, „O Rază de Soare” a însemnat momentul culminant, pentru că atunci au intrat pe scenă fetele campioane.

ELIT

*Zakoc: „Te salut mare Blaj”

Dacă mai era nevoie, Darko Zakoc a intrat definitiv în inimile blăjenilor. Parafrazându-l pe grandiosul Mihai Eminescu, tehnicianul sârb a dat o declaraţie de senzaţie. „Te salut din inimă Mica Romă. Te salut din suflet Mare Blaj. Vă mulţumesc tuturor, fetele sunt adevărate eroine„, a spus antrenorul-trofeu, oveţionat  la scenă deschisă de cei prezenţi.

De la „Simply the Best”, până la „We Are the Champions”, Blajul a trăit muzica de aur a campioanelor, melodia trupei Queen fiind fredonată chiar de cele care au fost „The best”

*”We Are the Champions”

Proiectul de succes ce a avut doi piloni importanţi, primăria municipiului Blaj şi Consiliului Judeţean Alba a avut azi punctul culminant. Pe scenă au ajuns artizanii acestei performanţe de vis, inclusiv primarul Gheorghe Rotar, preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel şi preşedintele clubului Sergiu Ştefănescu, însoţit de fetiţa sa Lara. „A fost un sezon cu multe bucurii şi un succes imens la final. Le mulţumim celor care au fost alături de noi şi au jucat împreună cu noi”, a declarat Adina Salaoru, în uralele suporterilor.

*Fetele de aur

Jucătoarele ce au intrat în legendă pentru că au adus un titlu de istorie pentru Alba au fost privite ca adevăraţi eroi, fiind întâmpinate cu o prezentare demnă de o campioană, dusă la cote înalte de crainicul Nicu Goga.

*Sesiune prelungită de autografe

Sute de blăjeni le-au luat cu asalt pe voleibalistele lui Zakoc, ce auVolei Alba Blaj campioana sarbatoare17 fost supuse unei prelungite sesiuni de autografe. Rând pe rând, pozele campioanelor (au fost puse la vânzare 1100 de fotografii) au devenit adevărate trofee, în mâinile celor ce iubesc echipa, și cu siguranță peste ani adevărate trofee, ce simbolizează dragostea față de volei și „mândria Blajului”

„Seara Campioanelor” a însemnat o sărbătoare a celei mai mici localităţi din România ce a cucerit trofeul suprem, cu excepţia fotbalului. Cei prezenţi s-au putut delecta şi cu o delicateţe: bou la proţap.

Lotul echipei Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Ioana Nemţanu, Roxana Ivanof, Adina Stanciu, Adriana Dudnic (toate România), Katja Medved (Slovenia), Martina Utla (Cehia), Jaqueline Sousa de Rodrigues (Brazilia), Natalia Matseichyk (Belarus), Tsvetelina Zarkova (Bulgaria), Ivana Djerisilo, Bojana Radulovici (Serbia).

Antrenori: Darko Zakoc, Segrt Ugljesa (Serbia), Pedrag Zukovic (statistician), Nenad Djurovic (preparator fizic); Staff-ul administrativ: Sergiu Ştefănescu – preşedinte, Raluca Damian – ofiţer de presă; Mircea Sântimbreanu – medic, Alexandra Aldea + masor.

[Gallery not found]

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

În barajul de salvare: CS Ocna Mureș și Industria Galda

CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos și-au aflat adversarii din barajele de menținere/ promovare, ce vor avea loc… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

gogu 1 mai 2015 at 3:14

PITA SI CIRC. MAI DEPARTE ………

Chereteu 1 mai 2015 at 7:15

Meserie gogule, meserie ! Nu fii cârcotaş ! E meserie adevărată, ştii şi tu, e o performanţă grozavă pt. Blaj, ar trebui să te bucuri şi tu la fel ca toţi blăjenii mîndrii de oraşul lor, mîndrii că se întîmplă aşa ceva, chiar cu şi cu “pită şi circ”. Sunt bune şi pita şi circu, atunci când sunt la locul lor …

popa 1 mai 2015 at 20:49

Felicitari in primul rand echipei de volei, dar si celor care conduc aceasta echipa. nu sunt blajean, dar este o performanta istorica ceea ce se intampla la Blaj, indiferent daca sunt sau nu sunt jucatoare locale in echipa. Este ceva frumos! Felicitari! As dori totusi sa intreb administratorii acestui sait de ce nu posteasta comentarii? De ce este deschisa aceasta rubrica? Si la alte articole nu sunt comentarii expuse…

Așa zis-a Burebista 1 mai 2015 at 21:08

@popa ─ de acord. Dacă s-ar cultiva mai mult ziariștii de on-line ai ziarului citind articole din publicații aparținând țărilor mai avansate ca noi (aici au un handicap ─ ei trebuie să știe engleza, dar ei nu stăpânesc nici româna) ar vedea cât de mult răspund autorii articolului la comentarii clarificând orice este necesar. În mod corect și onest. Faptul că mulți autori de articole se ascund după sigla ziarului și nu au curajul să dea fața cu cititorii ne spune destule lucruri. În primul rând disprețul. Apoi lașitatea. Și după aceea restul. Nu sunt în stare să clarifice situația și să aplaneze orice situație? Atunci să nu mai publice articole on-line în ziar! Nu sunt făcuți pentru așa ceva. Asta e realitatea. Să angajeze ziariști pe bază de concurs (adică pe bază de competență) și totul se rezolvă. Nimeni nu are nevoie de beizadele și alte neamuri și cunoștințe. Așa se duse ziarul de râpă. Mă mir că nu este o mână de fier care să poată clarifica lucrurile. Dar culmea că se laudă cu vizionări record ale articolelor. Ceva e putred aici. Contorul nu se învârte corect și nu ar fi primul caz când contorul se învârte prea mult.
Mi-aș dori ca în viitor autorii să se implice mai mult. Doamne ajută.

Horea 1 mai 2015 at 21:41

Si inca ceva Burebebista:

un asemenea articol, care scoate in evidenta o PERMORMANTA extraortinara, e amplasat undeva in josul paginii. Greu de gasit de altfel de un cititor grabit sau neinitiat.

In zona centrala, pe frontispiciul paginii, ne sunt expusi zilnic nume precum Negrut, Dirzu, Comsa, … si multi altii de teapa lor.

Așa zis-a Burebista 1 mai 2015 at 21:56

@Horea ─ în general articolele publicate în varianta scrisă a ziarului au întârzieri și de o săptămână sau mai mult până să apară on-line. Mai mult, unii autori care apar în varianta scrisă își publică articolele pe internet ascunși după sigla ziarului. Alții nu publică deloc on-line. De exemplu am văzut în varianta tipărită un articol făcut de un psiholog american despre caracterul românilor. Tare multe aveam de comentat la acest articol! Dar nu mi s-a dat ocazia. Aș vrea să se schimbe această politică păguboasă. Dar nu am cu cine povesti.

Așa zis-a Burebista 1 mai 2015 at 22:25

@Horea ─ da, ai dreptate, cum îi urcă unuia dintre cei indicați mai sus – ce n-au valoare nici cât un purice – strănută câte o idee, cum apare în ziar!

popa 2 mai 2015 at 9:29

Salut! Sunt si eu de acord cu cele relatate de Burebista si Horea, dar cunosc putin pe cei de la acest ziar si cred ca sunt profesionisti si vor clarifica aceste probleme. Aceeasi problema este si la celalalt sait sportiv al judetului AlbaSp. Insa cat timp „prieteniile” celor care administreaza saitul primeaza inaintea obietivitatii unui ziarist, noi cititorii vorbim singuri, nici atat. Nu dau lectii celor care administreaza saiturile online, dar ma deranjeaza cand vad comentarii cu cuvinte urate si chiar jigniri publicate, iar niste comentarii pertinente, care poate nu sunt de acord cu pozitia administratorului, nu sunt publicate( acest lucru mai mult pe celalat sait, nu il numesc, dar se cunoaste!). In fine cred ca domnii acestui sait nu ne vor dezamagi, si sunt convins de asta, pentru ca ii cunosc. Succes !

Comentariile sunt oprite