Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj a sărbătorit câştigarea titlului alături de fani *”Seara Campioanelor” în Parcul „Avram Iancu” din „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spectacol pe cinste în Parcul „Avram Iancu” din „Mica Romă”, unde aproximativ 1000 de fani au fost la „Seara Campioanelor”, alături de echipa Volei Alba-Blaj, câştigătoarea titlului de campioană! Fetele lui Darko Zakoc au fost ovaţionate la scenă deschisă în momentul intrării pe scenă.

Concertele trupelor Hara şi Blackstar au încins atmosfera, iar imnul echipei, „O Rază de Soare” a însemnat momentul culminant, pentru că atunci au intrat pe scenă fetele campioane.

*Zakoc: „Te salut mare Blaj”

Dacă mai era nevoie, Darko Zakoc a intrat definitiv în inimile blăjenilor. Parafrazându-l pe grandiosul Mihai Eminescu, tehnicianul sârb a dat o declaraţie de senzaţie. „Te salut din inimă Mica Romă. Te salut din suflet Mare Blaj. Vă mulţumesc tuturor, fetele sunt adevărate eroine„, a spus antrenorul-trofeu, oveţionat  la scenă deschisă de cei prezenţi.

De la „Simply the Best”, până la „We Are the Champions”, Blajul a trăit muzica de aur a campioanelor, melodia trupei Queen fiind fredonată chiar de cele care au fost „The best”

*”We Are the Champions”

Proiectul de succes ce a avut doi piloni importanţi, primăria municipiului Blaj şi Consiliului Judeţean Alba a avut azi punctul culminant. Pe scenă au ajuns artizanii acestei performanţe de vis, inclusiv primarul Gheorghe Rotar, preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel şi preşedintele clubului Sergiu Ştefănescu, însoţit de fetiţa sa Lara. „A fost un sezon cu multe bucurii şi un succes imens la final. Le mulţumim celor care au fost alături de noi şi au jucat împreună cu noi”, a declarat Adina Salaoru, în uralele suporterilor.

*Fetele de aur

Jucătoarele ce au intrat în legendă pentru că au adus un titlu de istorie pentru Alba au fost privite ca adevăraţi eroi, fiind întâmpinate cu o prezentare demnă de o campioană, dusă la cote înalte de crainicul Nicu Goga.

*Sesiune prelungită de autografe

Sute de blăjeni le-au luat cu asalt pe voleibalistele lui Zakoc, ce auVolei Alba Blaj campioana sarbatoare17 fost supuse unei prelungite sesiuni de autografe. Rând pe rând, pozele campioanelor (au fost puse la vânzare 1100 de fotografii) au devenit adevărate trofee, în mâinile celor ce iubesc echipa, și cu siguranță peste ani adevărate trofee, ce simbolizează dragostea față de volei și „mândria Blajului”

„Seara Campioanelor” a însemnat o sărbătoare a celei mai mici localităţi din România ce a cucerit trofeul suprem, cu excepţia fotbalului. Cei prezenţi s-au putut delecta şi cu o delicateţe: bou la proţap.

Lotul echipei Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Ioana Nemţanu, Roxana Ivanof, Adina Stanciu, Adriana Dudnic (toate România), Katja Medved (Slovenia), Martina Utla (Cehia), Jaqueline Sousa de Rodrigues (Brazilia), Natalia Matseichyk (Belarus), Tsvetelina Zarkova (Bulgaria), Ivana Djerisilo, Bojana Radulovici (Serbia).

Antrenori: Darko Zakoc, Segrt Ugljesa (Serbia), Pedrag Zukovic (statistician), Nenad Djurovic (preparator fizic); Staff-ul administrativ: Sergiu Ştefănescu – preşedinte, Raluca Damian – ofiţer de presă; Mircea Sântimbreanu – medic, Alexandra Aldea + masor.

[nggallery id=411]

[nggallery id=410]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea