Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, 3-0 cu CSO Voluntari și calificare în „Final Four”-ul Cupei Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana României, Volei Alba Blaj s-a calificat în „Final Four”-ul Cupei României, după 3-0 (25-23, 25-15, 25-16), în ultimul meci al anului pe teren propriu, returul sferturilor de finală ale Cupei României, cu CSO Voluntari.

O partidă care înaintea debutului a avut un moment special, pe parchet fiind aruncate jucării de pluș.  Volei Alba Blaj a etalat o prestație consistentă, într-o atmosferă superbă.

Dublă victorie pentru echipa din „Mica Romă” în sferturile de finală, după acel 3-2 din tur venind succesul din „Alba Blaj” Arena, în fața a 1000 de spectatori. Gazdele au avut emoții numai în primul parțial, când au revenit de la 21-23, cu 4 puncte consecutive.

Întâlnirea a durat 84 de minute, iar cele mai multe puncte le-a strâns Katarina Jović – 20. A 3-a victorie consecutivă, în 3 competiții diferite, în 8 zile, pentru „mândria Albei”, care luni, în ultima etapă a turului sezonului regular are derby în deplasare cu Rapid București, pentru titlul de campioană a turului (ora 15.30, direct pe TVR 3).

Au mai acces în semifinale, prevăzute la finele lunii februarie a anului viitor, Rapid București (3-1, în retur și 3-0 cu CSM București), CSM Târgoviște (3-1, în retur și 3-2 cu Corona Brașov) și Dinamo – a eliminat deținătoarea trofeului după setul de aur (3-1 în retur și 0-3 cu CSM Lugoj).

*Spectacol și jucării de pluș

Spectatorii au fost invitați să vină la sală însoțiți de una sau multe jucării de pluș, care au fost colectate înaintea meciului. Acestea vor fi oferite de CSM Volei Alba Blaj, de Crăciun, copiilor din centrele sociale și din grădinițele Blajului. După ce a realizat, cu succes, o astfel de acțiune la Sibiu, în urmă cu 5 ani, în 2018 (în optimile de finală ala Cupei CEV, cu VK Prostejov) Volei Alba Blaj își propune inaugurarea unei tradiții prin care, în fiecare an, la ultimul meci de pe teren propriu, să intre în rolul lui „Moș Crăciun” și să aducă bucurii de Sărbători!

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 20 de puncte, Iarina Axinte – 3, Bogumila Biarda – 9,  Raisa Ioan – 5, Jovana Kocić – 3, Drussyla Costa – 10, Britt Rampelberg (l), au mai intrat Nneka Onyejekwe, Paula Partnoi; Isidora Kockarević, Andra Cojocaru (l), Anneclaire Ter Brugge, Daria Ocenic, Lea Deak. Antrenor Stevan Ljubičic

Foto: CSM Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea