Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut primul meci din 2014, contra echipei HCM Făgăraş, scor 18-27

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras48În primul meci din anul 2014, formaţia de handbal masculin VOinţa Savini Due Sebeş a avut parte de al doilea eşec în acest campionat. Învingătoare în sala Florin Fleşeriu din Sebeş în faţa echipei antrenate de Alexandru Weber a fost formaţia HCM Făgăraş, care a trecut de Voinţa Savini Due Sebeş cu scorul de  27-18, la pauză 15-9.

Cotată drept favorită înainte de începerea jocului, Voinţa Savini Due Sebeş nu s-a regăsit după pauza de iarnă şi a suferit prima înfrângere din 2014, respectiv al doilea eşec din actuala stagiune. Trupa lui Alexandru Weber a suferit mult în atac, ratând multe ocazii din poziţie unu la unu cu portarul advers. La pauză, diferenţa dintre cele două echipe era de 6 goluri, însă jocul echipei Voinţa Savini Due Sebeş a avut de suferit şi în cea de a doua repriză, în special în compartimentul ofensiv.

*Prima înfrângere după 9 meciuri

La prima participare din istorie în Divizia A de handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş a avut un parcurs foarte bun, terminând turul de campionat pe poziţia secundă în clasament. Băieţii lui Alexandru Weber au suferit prima înfrângere din campionat în etapa a doua din tur, în faţa propriilor spectatori, cu liderul CSM Oradea, scor 24-30. În prima etapă din retur, Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut meciul contra echipei HCM Făgăraş, tot în faţa propriilor suporteri (prezenţi în număr de peste 350), scor 18-27. Astfel, Voinţa Savini Due Sebeş a fost oprită din seria de 8 meciuri fără înfrângere, înregistrată în prima parte a campionatului. Deşi în prima repriză Radu Balasz a intrat între buturi şi a reuşit în multe momente, intervenţii salutare acest lucru nu a fost suficient pentru a deturna cursul partidei. Vizitatorii au condus cu 6 goluri la pauză şi a uavut ceva emoţii la mijlocul reăprizei a 2-a, când elevii lui Alexandru Weber s-au apropiat la 4 goluri, dar au ratat atacul următor.

*Partidă presărată cu nervi, Cunţan şi Baciu primind cartonaş roşu în repriza secundă

Meciul dintre Voinţa Savini Due Sebeş şi HCM Făgăraş a fost unul dur şi plin de nervi de partea ambelor tabere. Jucătorii din Sebeş, Adrian Cunţan şi Florin Baciu au fost eliminaţi în repriza secundă prin cartonaş roşu direct. Nu mai puţin de 8 eliminări a suferit echipa din Sebeş. „Este un eşec pe care ni-l asumăm de la întregul colectiv tehnic până la ultimul jucător. Am făcut un meci slab, o partidă în care nu ne-am regăsit şi nu am jucat ceea ce am pregătit. Am rămas datori publicului şi ne cerem scuze spectatorilor care ne-au încurajat indiferent de scor. Vrem să ne reabilităm, încercăm să facem un meci bun şi la Oradea, mai ales în 9 februarie când jucăm din nou acasă cu Craiova” a declarat Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş.

Au marcat: Cristian Suciu – 3,  Adrian Cunţan – 3, Lucian Preda – 3, Raul Muntean – 2, Iulian Grozav – 2, Vlad Breazu – 2, Adrian Ţone – 2, Mihai Macarie – 1. Au mai intrat, Radu Balasz, Medrea Cornel, Liviu Moga,  Iancu Mărginean, Lucian Nimu, Florin Baciu, , Alin Caragui şi Cristian Opincariu. 

În meciul următor, programat joi, Voinţa Savini Due Sebeş va juca în deplasare, contra liderului CSM Oradea.

[nggallery id=1045]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea