Rămâi conectat

Actualitate

FOTO-VIDEO:Colindători din Ighiu, Sebeşel şi Alba Iulia – la ziarul Unirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupurile de colindători, ca desăvârşiţi mesageri evanghelici, merg din casă în casă să vestească Naşterea Mântuitorului Iisus, aducând bucurie în sufletul celor care îi primesc cu dragoste.

Astăzi, au venit să ne colinde copiii din Ansamblul “Iezerul” Ighiu, împreună cu bibliotecarul Angela Petruţa şi învăţătoarea Ana Pop. Purtând costume populate specifice zonei Ighiu, copiii au interpretat colindele “Ostaşii lumii colindă” şi “În punduţu’ mării dalbe”.

Cu minunate colinde româneşti ne-au mângâiat sufletele patru studenţi ai Facultăţii de teologie ortodoxă din Alba Iulia. Ei au interpretat cu sensibilitate colinde tradiţionale şi ne-au urat, la final, “La mulţi ani!”.

Colindătorii din cadrul Asociaţiei “Fiii satului Sebeşel 2009” ne-au vestit şi ei Naşterea Mântuitorului. Grupul de colindători a cântat cunoscute colinde – “O, ce veste minunată”, „Seara de Crăciun” şi “Deschide uşa, creştine”. Colindătorii ne-au invitat la Sebeşel, să fim alături de ei la evenimentele pe care le vor organiza în zonă, anul viitor.

YouTube video

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea