Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Ziua Națională sărbătorită la Școala Primară Tonea: Îmbracați în hainuțe populare, copiii au organizat un program artistic închinat Zilei Naționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ziua Națională sărbătorită la Școala Primară Tonea: Îmbracați în hainuțe populare, copiii au organizat un program artistic închinat Zilei Naționale

Ziua Națională se sărbătorește și la școlile mici. La Școala Primară Tonea, unde elevii invață la simultan, copiii împreună cu prof.pentru înv.primar Scurtu Lucia, au pus în scenă un program artistic dedicat zilei de 1 decembrie.

Ziua naționala este o zi deosebită pentru toți românii,mai ales pentru ca ea are o semnificație istorică deosebita.Unirea realizată in 1918 este una din cele mai mari realizări istorice ale poporului nostru.

Insuflarea dragostei pentru strămoșii nostri,pentru trecutul istoric al poporului nostru,pentru realizările istorice și culturale ,sunt doar câteva din subiectele pe care le abordam cu ocazia acestui eveniment.
Încă de la grădinița copiii trebuie sa afle despre istoria și strămoșii noștri tot la fel cum este obligatoriu ca să-și cunoască familia.

https://youtu.be/m7Ze1a-DoDw

Ziua Naționala este un bun prilej de a aborda astfel de subiecte pe teme de istorie,ocazie cu care insuflăm copiilor sentimente de dragoste și respect pentru:limba română,țara noastră,poporul român,strămoșii noștri pentru obiceiurile și Tradițiile strămoșești,pentru istoria și eroii noștri,mândria ca suntem descendentii unor oameni curajoși și iubitori de ne-am și țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea