Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Zeci de tineri s-au adunat la noul Carolina Mall pentru a se întâlni cu influencereul Dorian Popa

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Zeci de tineri s-au adunat la noul Carolina Mall pentru a se întâlni cu influencereul Dorian Popa

Zeci de fani entuziaști s-au adunat la noul Mall Carolina din Alba Iulia pentru a se întâlni cu influencerul iubit, Dorian Popa, într-un eveniment special de meet and greet. Acest eveniment deosebit a marcat inaugurarea noului centrului comercial și a fast-food-ului Fryday din incinta mall-ului.

Tinerii au așteptat cu nerăbdare în fața restaurantului, cu telefoanele pregătite pentru selfie-uri și autografe de la vedeta lor preferată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

În momentul în care Dorian Popa a făcut apariția, entuziasmul fanilor a atins cote maxime. Strigătele de bucurie și aplauzele au umplut spațiul, demonstrând cât de mult își prețuiesc acești tineri idolul. Dorian a luat timp să interacționeze cu fiecare fan în parte, făcând selfie-uri și semnând autografe într-o atmosferă extrem de prietenoasă și jovială.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO| ÎMBULZEALĂ la deschiderea Carolina Mall din Alba Iulia: Mii de oameni au călcat pragul celui mai nou centru comercial din județ

YouTube video

Pe lângă întâlnirea cu influencerul lor preferat, participanții au avut ocazia să exploreze noile facilități oferite de Carolina Mall.

Evenimentul a fost un succes atât pentru fanii entuziaști, cât și pentru cei implicați în organizare. Meet and greet-ul cu Dorian Popa a adus comunitatea împreună într-un mod plin de bucurie și voie bună, reconfirmând puterea influencerilor de a conecta oamenii și de a crea amintiri de neuitat.

Dorian Popa (35 de ani) este unul dintre cei mai de succes influenceri, de la ora actuală, din România. Însă, pe lângă succesul fulminant, din mediul online, vedeta este și artist și mai nou, dezvoltator imobiliar, având în vedere că anul trecut a ridicat un mic cartier de case în Domnești.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea