Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Un tânăr cuplu de albaiulieni vinde mărțișoare confecționate manual. Decorațiuni pictate sau din flori uscate, realizate de mâini extrem de iscusite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi tineri cu probleme de sănătate din Alba Iulia vând mărțișoare confecționate manual, cu multă iscusință, chiar de către ei înșiși.

Amalia are 28 de ani și este originară din Sălciua, și s-a născut prematur, fapt care a dus la tetrapareza spastică, iar Alexandru are 26 de ani și este din Curtea de Argeș, care suferă de parablegie.

Cei doi s-au cunoscut pe internet și s-au mutat împreună în Alba Iulia, în urmă cu patru ani, iar după doar doi ani a luat naștere „Atelierul Chițibuș”, o mică afacere care îmbină cu succes decorațiunile de calitate cu măiestria confecționării acestora.

YouTube video

„E vorba despre „Taraba Chițibuș”, e a Mariei. Ideea de „Taraba Chițibuș” e din cauză că noi vindem chițibușuri făcute manual, unele pictate, altele cu flori naturale, uscate. Ideea mi-a venit acum doi ani, și am spus că acum e momentul să o punem în practică.

Abia acum am reușit să facem o firmă, să facem totul legal. Ușor-ușor dezvoltăm pagina de prezentare, pagina de facebook „Atelierul Chițibuș” și să sperăm că în atelierul nostru o să facem cât mai multe chestii interesante cu care să fim prezenți la târguri, la evenimente, vor fi chestii de decorat, decorațiuni, mărțișoare, aranjamente florale.

Sperăm că vom fi prezenți și de Paști, în mall. Sperăm, deocamdată încă nu știm, e doar un plan.

Pe viitor vom avea din ce în ce mai multe produse, din ce în ce mai multe chițibușuri”, au declarat cei doi tineri.

Întrebați cum apreciază oamenii produsele realizate de cei doi, aceștia au spus că „chiar ne apreciază pentru tot ceea ce se vede aici pe tarabă, și chiar ne bucurăm.

Sunt mulți oameni care apreciază într-adevăr munca depusă. La prima vedere, o chestie pictată mărunt pare o chestie pictată mărunt, însă în spatele ei este multă muncă și sunt oameni care într-adevăr studiază piața și unii aleg lucrurile ieftine, alții aleg lucrurile calitative. Noi încercăm să facem lucruri de calitate, frumoase și ne străduim să punem un preț cât mai accesibil”.

[nggallery id=8108]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea