FOTO, VIDEO. Un șarpe mare, surprins pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, unde mulți localnici practică sport

FOTO, VIDEO. Un șarpe mare, surprins pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, unde mulți localnici practică sport.

Un șarpe de mari dimensiuni a fost fotografiat și filmat pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, odinioară simbol al municipiului, care acum zace în paragină, unde zeci de albaiulieni practică sport în fiecare seara, în special jogging. 

Șarpele a fost fotografiat, duminică, de localnici pe terenul de fotbal, unde în perioada următoare echipa locală de fotbal AFC Unirea Alba Iulia va juca meciurile de acasă din liga a III-a. Prezența lui nu a mai fost semnalată la începutul acestei săptămâni.

Nu se știe cum și de unde a ajuns șarpele pe în incinta Stadionului Cetate, care de câțiva ani este cuprins de o atmosferă ”gri”, cu garduri dărăpănate, porți ruginite și pereți scorojiți. De asemenea, pista de atletism este decolorată şi plină de denivelări, iar scaunele sunt rupte.

Zeci de localnici, care aleargă în fiecare seară pe pistă, s-au arătat în mai multe rânduri nemulțumiți de situația în care arată stadionul, deoarece este unul dintre singurele locuri amenajate în aer liber unde se poate practica sport.

În ultimii ani, s-au alocat bani doar pentru refacerea gazonului, iar una dintre puţinele investiţii s-a făcut în 2009, când echipa de fotbal a promovat în Liga I, iar stadionul a trebuit omologat. Atunci au fost renovate vestiarele şi au fost puse scaune de plastic.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...