// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Un producător cu tradiție de peste 30 de ani în Bucovina a deschis la Alba Iulia un magazin cu încălțăminte din piele naturală

O familie din Bucovina, de la granița cu Ucraina, care produce încălțăminte din piele naturală din tată în fiu de peste 30 de ani, a deschis, de două săptămâni, la Alba Iulia, magazinul Florentinii, o denumire italienească ce vine de la Florin și Florentina, copiii celor care au început acest business.

O familie din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, de la granița cu Ucraina, a început înainte de Revoluție să producă manual încălțăminte din piele naturală.

Pe atunci, era o mică afacere de familie, născută dintr-o pasiune, la care lucrau doi soți. Vânzarea se limita la piețe, târguri, zile de orașe, comune sau alte sărbători câmpenești și cu toate acestea conferea un trai decent, produsele fiind apreciate într-o zonă în care industria de încălțăminte era foarte bine dezvoltată.

Cu timpul, mica afacere de familie s-a extins, având desfacere în magazine și târguri din toate zonele istorice ale țări, însă păstrează aceeași notă de autenticitate, iar de două săptămâni a deschis primul mprimul magazin la Alba Iulia, prețurile fiind foarte accesibile.

”Încălțămintea produsă de noi este lucrată manual, nu avem o linie standard de producție, asta face să avem mai mulți angajați, probabil o productivitate mai scăzută, dar credem că astfel putem da o altă valoare produselor, o notă de autenticitate”, a spus Vasile Mutescu, unul dintre cei care se ocupă de acest business.

De asemenea, pe lângă încălțăminte de bărbați și femei, sunt puse spre vânzare genți din piele naturală.

Producătorul a ales să deschidă un magazin la Alba Iulia dupa ce a observat ca incaltamintea care ajungea in zona Ardealului prin diferiti distribuitori era apreciata de clienti.

Magazinul din Alba Iulia se află pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, față în față cu Spitalul Județean de Urgență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO, VIDEO. Un producător cu tradiție de peste 30 de ani în Bucovina a deschis la Alba Iulia un magazin cu încălțăminte din piele naturală

 1. Anca 05.04.2018 la 22:46

  Cat de tare ma bucur.. 💕😍 am descoperit aceasta firma acum vreo 3 ani de zile.. Și de atunci nu m-au dezamăgit, marfa în tendințe, de foarte bună calitate.. Cu siguranță am sa trec pe la magazin! Mult succes le doresc!

 2. dolfi 06.04.2018 la 10:38

  daca nu folosesc talpi din china vor avea viata lunga.

 3. nedumeritul 06.04.2018 la 22:51

  …va multumesc ca ati venit in Alba Iulia. Voi fi cumparator al produselor dumneavoastra. Nadajduiesc sa faceti vanzaribune,…

 4. Flori 10.04.2018 la 14:40

  Este de apreciat ca putem sa ne incaltam si de la producatori romani la preturi accesibile.
  mult succes!!!