Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un producător cu tradiție de peste 30 de ani în Bucovina a deschis la Alba Iulia un magazin cu încălțăminte din piele naturală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie din Bucovina, de la granița cu Ucraina, care produce încălțăminte din piele naturală din tată în fiu de peste 30 de ani, a deschis, de două săptămâni, la Alba Iulia, magazinul Florentinii, o denumire italienească ce vine de la Florin și Florentina, copiii celor care au început acest business.

O familie din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, de la granița cu Ucraina, a început înainte de Revoluție să producă manual încălțăminte din piele naturală.

Pe atunci, era o mică afacere de familie, născută dintr-o pasiune, la care lucrau doi soți. Vânzarea se limita la piețe, târguri, zile de orașe, comune sau alte sărbători câmpenești și cu toate acestea conferea un trai decent, produsele fiind apreciate într-o zonă în care industria de încălțăminte era foarte bine dezvoltată.

Cu timpul, mica afacere de familie s-a extins, având desfacere în magazine și târguri din toate zonele istorice ale țări, însă păstrează aceeași notă de autenticitate, iar de două săptămâni a deschis primul mprimul magazin la Alba Iulia, prețurile fiind foarte accesibile.

YouTube video

”Încălțămintea produsă de noi este lucrată manual, nu avem o linie standard de producție, asta face să avem mai mulți angajați, probabil o productivitate mai scăzută, dar credem că astfel putem da o altă valoare produselor, o notă de autenticitate”, a spus Vasile Mutescu, unul dintre cei care se ocupă de acest business.

De asemenea, pe lângă încălțăminte de bărbați și femei, sunt puse spre vânzare genți din piele naturală.

Producătorul a ales să deschidă un magazin la Alba Iulia dupa ce a observat ca incaltamintea care ajungea in zona Ardealului prin diferiti distribuitori era apreciata de clienti.

Magazinul din Alba Iulia se află pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, față în față cu Spitalul Județean de Urgență.

[nggallery id=5409]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea