Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO VIDEO| Ultima zi a Campionatul European de Arc 3D la Alba Iulia: Sute de arcași din 24 de țări prezenți în orașul Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Ultima zi a Campionatul European de Arc 3D la Alba Iulia: Sute de arcași din 24 de țări prezenți în orașul Marii Uniri

În cursul zilei de duminică, 13 august 2023, s-au desfășurat, la Alba Iulia, finalele Campionatului European de arc HDH-IAA 3D.

Municipiul Alba Iulia a fost în ultimele zile epicentrul pasiunii și concentrării absolute, întrucât a găzduit două evenimente de anvergură: Campionatul European HDH-IAA de Arc Istoric (128 de arcași) și Campionatul European HDH-IAA 3D (368 de competitori).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Mai întâi a avut loc Campionatul European HDH-IAA de Arc Istoric, în perioada 4-8 august, urmat în perioada 8-13 august, de Campionatul European HDH-IAA 3D.

Arcașii care au participat la Campionatul European HDH-IAA 3D au fost supuși unor încercări care le-au solicitat puterea de concentrare și rezistența fizică. În zilele de 8-11 august, arcașii s-au întrecut pe trei terenuri pe care au executat trageri la câte 28 de siluete de animale 3D.

Sâmbătă, 12 august, s-au confruntat echipele naționale și tot în aceeași zi a avut loc finala echipelor naționale, iar astăzi, în ultima zi a Campionatului European HDH-IAA 3D, s-au organizat finalele pentru fiecare divizie de arc și categorie de vârstă și se vor decerna titlurile de campion european HDH-IAA la proba sportivă 3D.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea