Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Trei dintre persoanele cercetate pentru furturi din societăți comerciale, aduse la sediul IPJ Alba. Prejudiciu de peste 160.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma percheziţiilor efectuate, vineri dimineața, în judeţele Alba, Maramureş şi Cluj, 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale au fost identificate de poliţiştii din Alba. Este vorba despre 3 suspecți din Maramureş şi unul din Alba, bănuiți că ar fi participat la săvârşirea infracţiunilor. Alte 5 persoane vor fi audiate în calitate de martor.

furturi societati02La data de 27 februarie a.c., 41 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de poliţie judeţene Alba, Maramureş şi Cluj au efectuat 7 percheziţii la locuinţele şi spaţiile de depozitare ce aparţin mai multor persoane din judeţele Alba, Maramureş şi Cluj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, îmbrăcăminte susceptibile a proveni din infracţiuni. De asemenea, poliţiştii au depistat 3 persoane, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Carei, judeţul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete şi laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză au pătruns prin efracţie, în 6 societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, produse electronice, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, elemente de vestimentație noi. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 150.700 lei sumă la care s-au mai adăugat 15.000 lei, prejudiciu rezultat din furtul comis în dimineaţa zilei de 27 februarie a.c., din magazinul de electronice din Carei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Față de cei 4 suspecți vor fi luate măsurile legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Romane.

[nggallery id=76]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea