FOTO, VIDEO Trei dintre persoanele cercetate pentru furturi din societăți comerciale, aduse la sediul IPJ Alba. Prejudiciu de peste 160.000 de lei

În urma percheziţiilor efectuate, vineri dimineața, în judeţele Alba, Maramureş şi Cluj, 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale au fost identificate de poliţiştii din Alba. Este vorba despre 3 suspecți din Maramureş şi unul din Alba, bănuiți că ar fi participat la săvârşirea infracţiunilor. Alte 5 persoane vor fi audiate în calitate de martor.

furturi societati02La data de 27 februarie a.c., 41 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de poliţie judeţene Alba, Maramureş şi Cluj au efectuat 7 percheziţii la locuinţele şi spaţiile de depozitare ce aparţin mai multor persoane din judeţele Alba, Maramureş şi Cluj.

Elit ELIT

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, îmbrăcăminte susceptibile a proveni din infracţiuni. De asemenea, poliţiştii au depistat 3 persoane, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Carei, judeţul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete şi laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză au pătruns prin efracţie, în 6 societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, produse electronice, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, elemente de vestimentație noi. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 150.700 lei sumă la care s-au mai adăugat 15.000 lei, prejudiciu rezultat din furtul comis în dimineaţa zilei de 27 februarie a.c., din magazinul de electronice din Carei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Față de cei 4 suspecți vor fi luate măsurile legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Romane.

[Gallery not found]

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

mda 27 februarie 2015 at 20:21

Ati filmat cu o caramida? 😛

Așa zis-a Burebista 27 februarie 2015 at 22:09

Dragă redactor șef ce ai cu noi, privitorii, de ne forțezi să urmărim filmarea cu gâtul sucit? Vrei să comentăm cu aceeași lipsă de respect și să fii apoi ocupată cu cenzurarea? Telefonul se ține într-o singură poziție. Există și în windows un program de editate de bază a filmelor. Movie maker. Mai sunt o sumedenie de programe gratis pe internet. Trebuie să termin comentariul că mi-a rămas înțepenit gâtul.

Comentariile sunt oprite