FOTO, VIDEO: Trecere pentru pietoni în zig-zag, în zona bazinului olimpic din Alba Iulia. Reconfigurare din motive de siguranță și prevenire a unor evenimente neplăcute

Trecere pentru pietoni în zig-zag, în zona bazinului olimpic din Alba Iulia. Reconfigurare din motive de siguranță și prevenire a unor evenimente neplăcute

Trecerea de pietoni din zona bazinului olimpic din Alba Iulia a fost reconfigurată în ultimele zile din motive de siguranță și prevenirea unor evenimente neplăcute.

„Zebra” pentru pietoni este în zig-zag și a fost mutată, iar în zona scuarului care delimitează sensurile de mers a fost creat și un refugiu înălțat pentru cei care traversează partea carosabilă.

“Există un plan mai amplu privind ridicările trecerilor de pietoni din motive de siguranță din cauza unor evenimente neplăcute și a unor incidente marcate în zonele respective de-a lungul timpului. Asta se î ntâmplă și în zona bazinului olimpic la acea trecere de pietoni care este destul de vastă ca dimensiune, ca amploare.

S-a făcut această înălțare a trecerii de pietoni pentru ca autoturismele, cu presemnalizarea aferentă, să oprească la timp, din motive foarte clare și lesne de înțeles: pentru noi mai important decât autovehiculul este pietonul, cel care circulă în fiecare zi, în Alba Iulia”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...