Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Trafic INFERNAL pe DN1, între Alba Iulia și Teiuș: Mașinile și camioanele stau ZECI de minute pentru a se mișca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul de pe drumul la ieșirea din Teiuș spre Alba Iulia a fost îngreunat astăzi, 24 iunie, din cauza numărului ridicat de autoturisme care circulă pe acesta.

Așa cum se poate observa și în imagini, coloane întregi de mașini se deplasează bară la bară, pe un drum care este oricum „notoriu” pentru viteza foarte mică, cu care se circulă pe acesta foarte frecvent.

YouTube video

Potrivit persoanelor care au rămas „blocate” în acel trafic infernal, mașinile și camioanele așteaptă cu zecile de minute, chiar și să se miște din loc.

Astfel, șoferii sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare și cu nervi de oțel, pentru a putea depăși această porțiune cu succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea