Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Tată și fiu dintr-o comună din Alba, DECEDAȚI în ACCIDENTUL teribil de pe DN1, de marți: Cum s-a întâmplat tragedia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viața în accidentul produs marți, 18 mai, pe DN1, la intrarea în Nistorești, județul Prahova.

Este vorba despre un tată și fiul acestuia, ambii din comuna Mihalț, care au murit pe loc, la doar câteva minute după producerea accidentului.

Pe DN 1, km 103+900 Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi al celor 4 pasageri din maşina acestuia. (…)

YouTube video

Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a fi înregistrate victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, informează sursa citată.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

Cinci bărbaţi au fost declaraţi decedaţi, alte două persoane sunt rănite uşor, fiind transportate la spital, a informat IPJ Prahova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea