Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj de la Alba Iulia, susținut în cadrul turneului național ”X Tour”

Ziarul Unirea

Publicat

în

concert-voltaj-alba-iulia50Trupa Voltaj a susținut, vineri seara, un super-concert în fața a sute de fani prezenți în Piața Cetății din Alba Iulia.

Organizat în cadrul turneului național X Tour, spectacolul a debutat cu evoluția pe scenă a unor tineri din Academia Voltaj, care au încălzit atmosfera din Cetate, după care au urmat băieții de la Voltaj cu un show impresionant.

Deși era programat pentru ora 19.00, evenimentul a început cu o oră mai târziu, însă fanii nu s-au dat bătuți și, în ciuda frigului de afară, au așteptat cu nerăbdare să înceapă concertul. Și, se pare că a meritat. După tinerii de la academie, membrii trupei Voltaj au oferit celor prezenți un spectacol plin de energie, ce a fost completat de lumini și efecte pirotehnice.

Timp de peste o oră, Piața Cetății a răsunat de hituri vechi și noi ale formației, pe care cei prezenți le-au cântat împreună cu artiștii.

Trupa Voltaj va lansa pe 20 octombrie 2016 cel de-al zecelea album din carieră numit ”X”, iar în lunile septembrie și octombrie susține un turneu de promovare în întreaga țară.  X Tour cuprinde 14 orașe din România și se desfășoară  pe parcursul a 8 weekend-uri.

Următoarele concerte vor avea loc pe 25 septembrie  la Sibiu, 30 septembrie – Pitești, 7 octombrie – Târgu Jiu, 8 octombrie – Timișoara, 14 octombrie – Brăila, 15 octombrie – Constanța și 20 octombrie la București.

[nggallery id=2695]


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall: Strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall! O strângere de fonduri, sub forma unei demonstrații cu roboți, va fi organizată la data de 1 decembrie, pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș.

Echipa de robotică Xeo, formată din elevi ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, se afirmă ca un ambasador al educației STEM în Alba Iulia. Cu o tradiție de 7 ani în participarea la competiția internațională FIRST Tech Challenge, echipa Xeo aduce inovația și spiritul comunitar în prim-planul activităților sale.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Pe data de 1 decembrie 2023 în intervalul orar 10:00-18:00, echipa Xeo va demonstra nu doar abilitățile lor tehnice impresionante, ci și angajamentul lor față de comunitate. Sub deviza „Robotica unește Romania,” echipa va organiza o strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți la Carolina Mall din Alba Iulia.

Printre activitățile amuzante și creative planificate la standul echipei Xeo, se numără și interacțiuni directe cu vizitatorii și joculețe distractive pentru toată lumea, oferindu-le o experiență captivantă. Cu zâmbetele pe buze și entuziasmul specific echipei, acești tineri pasionați vor transmite publicului fascinația lor pentru robotică și dorința de a face o România mai bună.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Cu toate acestea, evenimentul este mai mult decât o simplă demonstrație tehnologică. Echipa Xeo are un obiectiv nobil: să strângă fonduri pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș. Acest gest ilustrează angajamentul lor față de comunitate și dorința de a aduce bucurie și speranță în inimile celor mai puțin privilegiați în perioada sărbătorilor.

„Suntem mândri să fim parte din acest proiect și să contribuim la construirea unei comunități mai puternice și unite,” a declarat liderul echipei Xeo. „Credem că tehnologia nu ar trebui să fie doar un instrument, ci și un mijloc de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru.”

Evenimentul de la Carolina Mall reprezintă o oportunitate pentru comunitatea locală să interacționeze cu viitorul tehnologic și să susțină inițiativele caritabile. Echipa Xeo invită pe toți cei interesați să li se alăture în această zi specială, contribuind la strângerea de fonduri pentru a lumina sărbătorile copiilor aflați în nevoi.

Pentru cei care doresc să susțină cauza echipei de robotică Xeo, donațiile pot fi făcute direct la standul lor în timpul evenimentului.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare