Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Străzile și trotuarele din Bărăbanț dezinfectate joi cu clor, ca măsură de prevenţie împotriva COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Continuă dezinfecția străzilor și trotuarelor la Alba Iulia. Zona vizată de Polaris, joi 2 aprilie 2020, a fost cea a cartierului Bărăbanț.

Una din măsurile de prevenţie împotriva virusului COVID-19, luate de administraţia publică locală din Alba Iulia, este ca  începând din 16 martie 2020, străzile şi trotuarele din toate cartierele municipiului să fie stropite cu soluţie dezinfectantă pe bază de clor, aprobată de Ministerul Sănătăţii.

YouTube video

Joi s-au dezinfectat străzile și trotuarele din Bărăbanț de către firma Polaris. Pe lângă acestea s-au dezinfectat spațiile publice de tipul locuri de joacă, stații de autobuz, panourile automatelor de bilete și alte străzi adiacente etc., aflate în administrarea municipalității.

Până în momentul de față, în județul Alba au fost confirmate pozitiv 6 cazuri de coronavirus, dintre care 1 a fost declarat vindecat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea