FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Tamponare în sensul giratoriu de la Bărăbanț. Șoferii s-au oprit să ”se înțeleagă„ fix la locul incidentului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cicrulația rutieră a fost îngreunată, pentru o scurtă perioadă de timp, joi, la Alba Iulia, după ce doi șoferi, care s-au tamponat în intersecția de la intrarea în Bărăbanț, s-au ”trezit” să se ”înțeleagă” taman în locul incidentului.

Un cititor al publicației a trimis mai multe imagini pe adresa redacției, iar așa după cum se poate observa, în urma tamponării,  șoferul autoturismului  marca Audi, cu numere de înmatriculare în județul Alba, s-a ales cu portiera ”șifonată”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma discuției, se observă cum celălat șofer, care conducea un autoturism Mazda cu numere de Cluj, a întors în sens, cel mai probabil pentru a-și încheia „târgul” într-un alt loc.

——————–

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419