FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Străzi cu asfalt nou la Coșlariu, dar inundate. Mostre de investiții de mântuială

Străzile din Coșlariu, asfaltate în urmă cu două săptămâni, au fost inundate în urma ploilor recente. În loc să se scurgă în rigole, apa băltește pe drum.

ELIT

Locuitorii din Coșlariu sunt nemulțumiți că deși pe străzile din localitate s-a turnat covor asfaltic nou, se confruntă acum cu o altă problemă: apa care băltește, în loc să se scurgă.

”La 2 săptămâni după ce s-a turnat covorul asfaltic în localitatea Coșlariu, apa de ploaie în loc să curgă în rigolă băltește pe asfalt. Poate văd cei responsabili de lucrare și remediază problema”, au scris cetățenii pe adresa redacției noastre.

Reprezentanții CJ Alba au declarat pentru ziarulunirea.ro că au luat cunoștință de problemele din zonă, care vor fi remediate săptămâna viitoare.

Se pare că imediat ce a fost turnat covorul pe o porțiune de aproximativ 20 m, au trecut mașini de mare tonaj și au apărut denivelările respective. În zonă au fost trimise imediat cântarele și mașinile care veneau de la o balastieră din Mihalț au fost trimise să ocolească prin Teiuș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419