Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Străzi cu asfalt nou la Coșlariu, dar inundate. Mostre de investiții de mântuială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Străzile din Coșlariu, asfaltate în urmă cu două săptămâni, au fost inundate în urma ploilor recente. În loc să se scurgă în rigole, apa băltește pe drum.

Locuitorii din Coșlariu sunt nemulțumiți că deși pe străzile din localitate s-a turnat covor asfaltic nou, se confruntă acum cu o altă problemă: apa care băltește, în loc să se scurgă.

”La 2 săptămâni după ce s-a turnat covorul asfaltic în localitatea Coșlariu, apa de ploaie în loc să curgă în rigolă băltește pe asfalt. Poate văd cei responsabili de lucrare și remediază problema”, au scris cetățenii pe adresa redacției noastre.

YouTube video

Reprezentanții CJ Alba au declarat pentru ziarulunirea.ro că au luat cunoștință de problemele din zonă, care vor fi remediate săptămâna viitoare.

Se pare că imediat ce a fost turnat covorul pe o porțiune de aproximativ 20 m, au trecut mașini de mare tonaj și au apărut denivelările respective. În zonă au fost trimise imediat cântarele și mașinile care veneau de la o balastieră din Mihalț au fost trimise să ocolească prin Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea