FOTO VIDEO ȘTIREA TA| O remorcă ,,ticsită” cu mesaje electorale blochează de două ZILE un drum din centrul Municipiului Alba Iulia. ,,Nu avem ce să facem, este înaltă”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O remorcă, care afișa mai multe mesaje cu scop electoral a fost surprinsă în imagini cum ocupa o porțiune importantă dintr-o stradă situată în mijlocul orașului nostru.

Potrivit fotografiilor și clipului video trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, remorca respectivă restricționa accesul mașinilor pe o bandă al acelui drum, condițiile meteo nefavorabile și întunericul sporind doar șansele de provocare al unui potețial accident.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

,,Am sunat de două ori la locală, care s-a deplasat într-un timp scurt și singură soluție a fost „nu avem ce să facem, este înaltă(vorbesc de o remorcă care se poate tracta cu o simplă mășină cu cârlig), proprietarul are multe amenzi la noi”

De două zile stă parcată pe prima bandă pe direcția de mers Cetate(strada Take Ionescu).Este ceață,vizibilitate redusă și un vehicul nesemnalizat. Nu mă interesează personale de pe afiș, putea să fie altă imagine…pericolul tot același este.”,  au fost declarațiile cetățeanului care a surprins acest ,,obstacol”, nemișcat de câteva zile din mijlocul drumului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419