FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: ”Nu avem liniște nici ziua, nici noaptea… Suntem disperați…” – se plâng locatarii blocurilor dintr-o zonă cu probleme ignorate sistematic de autoritățile din Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O nouă sesizare din partea unor cetățeni care locuiesc într-o zonă cu mari probleme a municipiului Alba Iulia, cunoscută sub denumirile de ”Lumea Nouă” sau ”Țigănime”, dar botezată oficial ”Zona Industrială”, a sosit pe adresa publicației ziarulunirea.ro, însoțită de poze și imagini filmate care dovedesc că situația reclamată este reală.

De remarcat este că, de fiecare dată când se atinge acest subiect, citiorii menționează și faptul că au ales să ne scrie deoarece autoritățile abilitate le ignoră cererile de ajutor!

USR - Alegeri parlamentare 2020

”În zona blocurilor din „Lumea Nouă” ne confruntăm zilnic cu multe probleme cauzate de cetățenii de etnie romă! Nu mai putem suporta nedreptățile ce se fac! Nu avem liniște nici ziua, nici noaptea, nici dimineața, nici la pranz. Nu mai există oră de liniște, joacă fotbal în fața blocului, dau cu mingea in geamuri (video 2), în mașini, se urcă pe mașini și efectiv ne distrug mașinile parcate (foto și video 1) în părcarile plătite de noi. Se întamplă mult mai multe lucruri neplăcute, iar dacă facem sesizări la Poliție, spun că nu au ce să le facă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am făcut plângere scrisă, fără nici un rezultat, am făcut și la Primărie – la fel. Am solicitat audiență la d-nul primar în urmă cu 4, 5 luni și nu am primit nici un raspuns. Suntem disperați și furioși pentru că noi, cei care plătim taxe și impozite suntem discriminați și umiliți în fața celor care așteaptă milă de la Stat și care aduc doar prejudicii Statului Român! Oare când se va face dreptate? (întrebare adresată domnului primar)

Acestea sunt câteva filmulețe din puținele pe care le-am putut surprinde! Precizez că dacă suntem surprinși că filmăm suntem agresați și verbal și fizic. Chiar azi au agresat-o și pe femeia responsabilă de curațenie. Au aruncat cu pietre în ea și au înjurat-o. Oare Alba-Iulia va deveni un oraș al inei anumite etnii cu legi făcute… pe măsură???”, ne-a scris reprezentantul cetățenilor din zonă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

ducu 25 februarie 2017 at 15:06

HAVISTI

un chico 25 februarie 2017 at 20:04

Romulanii trebuie deportati in Siberia.

ineptul 25 februarie 2017 at 22:36

…sa-i iubim, sa-i intelegem, asa cum sunt , …sunt fiinte umane,…sa-i lasam sa fie dupa voia lor,…nimeni, nicicind, niciunde, nu poate deranja, numai daca celalalt , semenul meu leaga asteptari de comportament ,…sa avem compasiune pentru toata suflarea,…nu este vorba de civilizatie, doar de bunavointa, …de al intelege pe celalalt,

Free 25 februarie 2017 at 22:58

Romulani, havisti, de etnie…. deasta sunt si continua sa fie o problema. Si nici nubal vazut sa faca ceva te miri ce grav

Xxx 25 februarie 2017 at 23:32

Incercati sa montati camere de luat vederi instalate de o firma autorizata cu acordul politiei. Iar acestea ar trebui sa asigure suficiente dovezi pentru orice situatie. Iar politia poate folosi aceste inregistrari pentru identificarea si acuzarea vinovatilor. Oricum rusine autoritatilor pentru felul in care gestioneaza situatia. Cred ca la nevoie se poate face patrula de politia, politie locala sau jandarmerie la intervale de timp regulate si astfel se pot controla golanii din zona. Trebuie doar sa se doreasca acest lucru. Oricum sfatul meu eate sa chemati politia cat mai des. Nu pot refuza sa vina si nici nu cred ca pot spune ca au fost chemati degeaba. Iar daca doriti sa va protejati identitatea folositi un nume fals si o cartela prepay. Nu au nici un sistem de verificare la momentul apelului.

locatar 27 februarie 2017 at 7:54

Daca ei sunt violenti si politia si primaria nu intervin inseamna ca e cava normal. In consecinta reactionati la fel, dar toti cetatenii, cu pietre, bate, erc pana le vine mintea la cap. Pe astia doar asa ii potolesti. Daca te dai la ei renunta ca sunt lasi. Asa le e natia.

Comentariile sunt oprite