FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. Haine ale unui depozit second-hand, arse pe malul Mureșului, între Noșlac și Ocna Mureș: ”Fumul ne poluează săptămânal”

Săptămânal, resturile provenite de la un depozit de haine second-hand sunt arse pe malul Mureșului între localitățile Ocna Mureș și Noșlac, iar fumul emanat se întinde pe o distanță de circa 6-8 kilometri, creând un disconfort notabil locuitorilor care au proprietăți în zonă.

Situația durează de luni bune și ne-a fost sesizată de un cetățean care a trimis mai multe poze și filmulețe care ilustrează poluarea.

”Săptămânal dau foc la papuci și resturi de haine, între localitățile Ocna Mureș și Noșlac, la 100 de metri de albia râului Mureș. Este acolo un depozit de haine second hand iar marfa nevândută este arsă. Când dau foc resturilor, fumul se întinde și pe o distanță de 6-8 km și nu se risipește de-abia după jumătate de zi. Se creează un disconfort uriaș. Sper ca autoritățile locale și cele de mediu să se sesizeze și să ia măsuri”, a precizat cetățeanul nemulțumit.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...