Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Elementele metalice din Parcul Unirii au început să ruginească. „Lucru făcut în grabă și de mântuială”

Elementele metalice din Parcul Unirii au început să ruginească: „Lucru făcut în grabă și de mântuială”, a scris pe facebook un cetățean din Alba Iulia, luni dimineața.

La o lună și jumătate de când au fost finalizate lucrările în Parcul Unirii din Alba Iulia, anumite elemente au început deja să se deterioreze. Un cetățean a observat sub zăpada care începe să se topească că anumite elemente de metal au ruginit.

ELIT

„Lucru făcut în grabă și de mântuială!! La 40 de zile de la montarea bordurilor metalice din Parcul Unirii rugina-și face apariția. Cam repejor, zic! Oare cum vor arăta în câțiva ani? Voi ce părere aveți?”, a scris bărbatul pe facebook.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419