FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Drumul din Daia Română, pe care se urcă pe Râpa Roșie, transformat în groapă de gunoi

Cei care doresc să urce pe Râpa Roșie, utilizând drumul de legătură din Daia Română, sunt întâmpinați de o priveliște dezolantă. Zona a fost transformată în groapă de gunoi – un adevărat focar de infecție – unde au fost aruncate tot felul de deșeuri menajere și chiar cadavre de animale, unele ajunse acum în stadiul de schelet.

Așa cum se poate vedea, gunoiul este aruncat, parcă în bătaie de joc, chiar în jurul semnului prin care primăria atenționează că amenda aplicată este între 100 și 2.500 de lei.

Cititorul care ne-a trimis imaginile speră că publicarea lor va mobiliza autoritățile să curețe locul și, de ce nu, să demareze cercetări pentru a găsi vinovatul sau vinovații care au provocat dezastrul și să aplice sancțiunile prevăzute de lege într-un asemenea caz.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ecologistul 10 februarie 2018 at 20:08

Vaaai de noi! Sunt chiar curioasa daca a fost cineva amendat!? Sunt aproape convinsa ca nu, in conditiile in care Garda de Mediu, Politia, Primaria si, de ce nu, Consiliul Judetean au suficienti angajati care ar trebui sa aiba ca obiect de activitate chiar asta, sa-i urmareasca pe schizofrenii astia care n-au nimic sfant in ei! La fel e in multe locuri din judet: pe Aries, pe Tarnave, Mures, prin paduri, pe drumuri, oriunde! Cati bani s-ar putea aduna la buget din amenzi si cat de repede s-ar corecta toate aceste comportamente antisociale!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...