FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Asta înseamnă să fii „COOL” – „Fumoarul” de lângă școli. Covor de chiștoace de țigărilor pe trotuarul din fața unui colegiu din Alba Iulia

Pentru că legea nu le mai permite să fumeze în unitățile de învățământ, liceenii și-au mutat „fumoarul” lângă școli, pe trotuar. În pauzele dintre ore, tinerii albaiulieni pot fi văzuți cum își exercită viciul chiar lângă școlile la care învață, cu nonșalanță.

Legea antifumat în vigoare interzice complet fumatul în unitățile de învățământ. Un albaiulian a filmat în fața unui liceu din Alba Iulia, zecile de chiștoace de țigări, lăsate în urmă de elevii care fumează în fața instituției de învățământ. Imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare facebook, cu următorul mesaj:

„Asta înseamnă să fii ,,COOL” în fața unei instituții de învățământ din Alba Iulia! Din nou în fața Colegiului Național HCC din Alba Iulia, elevii ,,moderni” își aruncă mucurile de țigară pe trotuarul din fața institutiei, chiar dacă coșul de gunoi este la doar câțiva metri!”, a scris cetățeanul.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Ghiță Cizmaru’ 6 aprilie 2019 at 19:26

Mi-a luat foc Moara din cauza ăstora!

Eugen Mărginean 6 aprilie 2019 at 22:22

Puneți câteva scrumiere și mai tăceți dracului din gură !!!
Nu ar fi mai simplu ? Asta e !

Barna Marius 8 aprilie 2019 at 16:00

militia dc nu aplica amenzi celor ce arunca mixerie pe jos ? jos militia canceroasa jos hava cancerosul !!!

A.M. 10 aprilie 2019 at 12:52

Așa e la toate liceele. La liceul de construcții elevii și elevele pipeazã incepand de vizavi de BCR până aproape în Anghel Saligny. Cei de la liceul din articol se mai „ascund” in spate la blocul M1

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...