Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Stadiul avansat al celor 4 parcări din cele mai aglomerate zone din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructură a postat în mediul online câteva imagini aeriene a 4 parcări care sunt amplasate în unele din cele ami aglomerate locuri din Cluj-Napoca.

„Vă prezentăm imagini aeriene cu 4 parking-uri aflate în stadiu avansat de execuție ce sunt amplasate în unele dintre cele mai aglomerate puncte din Cluj-Napoca: zona universitară Hașdeu și cartierul Mănăștur.

Pe locația fostelor garaje insalubre și ineficiente au fost realizate aceste parking-uri ce vor deservi aproximativ 1250 de autoturisme.

YouTube video

Un exemplu pozitiv îl reprezintă parking-ul Mogoșoaia, unde peste cele 3 nivele de parcări a fost amenajat un spațiu verde generos pentru recreere și pentru diverse activități sportive în aer liber.

Salutăm astfel de investiții în zonele urbane aglomerate din România, unde lipsa spațiilor verzi și a parcărilor insuficiente provoacă numeroase neajunsuri cetățenilor”, este postarea postarea asociației pe site-ul de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea