Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Sportivul albaiulian Cibu Adrian luptă în cel mai puternic turneu piramidal de kickbox de la Deva. Câștigătorul va concura pentru ”Centura Transilvania”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cibu-adrian11Sportivul albaiulian Cibu Adrian va lupta în 27 noiembrie, într-o gală piramidală, alături de alți șapte sportivi, iar câștigătorul acesteia va intra în ring cu Flavius Boiciuc, deținătorul ”Centurii Transilvania”, care își va apăra trofeul.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială de Facebook, la gală participă cei mai puternici luptători din Transilvania la categoria 80 de kilograme: Traistă Valerian (Brașov), Hănciuță Alexandru (Hunedoara), Casoni Lucian (Mureș), Pop Florin (Mureș) Koncz Attila Kalman (Mureș) Cibu Adrian (Cluj, originar din Alba Iulia), Papp Bogdan (Timiș) și Marius Pop (Sălaj).

Piramida va avea loc în 27 noiembrie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor din Deva. Competiția este descrisă ca fiind ”cel mai puternic eveniment de kick-box organizat la Deva”.

Câștigătorul piramidei va lupta pentru ”Centura Transilvania” cu Flavius Boiciuc, deținătorul acesteia, într-o gală ce va avea loc în 2017.

”Prețul unui bilet la acest eveniment este următorul: În perioada 1 Noiembrie – 15 Noiembrie – 20 de lei. În perioada 16 Noiembrie – 26 Noiembrie – 30 de lei. În ziua evenimentului, 27 Noiembrie – 50 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Clubul Pretorienii Deva. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0747 273 360”, potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook ”Centura Transilvania”.

cibu-adrian

Cibu Adrian practică kickbox de patru ani la Centrul de arte marțiale Tengu, unde este și instructor. El este antrenat, la rândul său, de maestrul Laczko Levente, practicant a mai multor stiluri de arte marțiale și fondator al Clubului sportiv Tengu.

Luptătorul albaiulian participă la competiții de trei ani. El este deținător al centurii Tamashyi Golden Belt pe care a câștigat-o la începutul anului 2016 la Timișoara și proaspăt medaliat cu Bronz la competiția internațională Judgement Day din cadrul federației Române de Freestyle Kickboxing.

gala

Adrian Cibu are 27 de ani și este originar din Alba Iulia, iar de patru ani trăiește în Cluj-Napoca, fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea