FOTO, VIDEO| S-a DESCHIS magazinul LIDL din centrul Municipiului Alba Iulia. Clienții au ”luat cu asalt” supermarketul încă de la primele ore ale dimineții

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Magazinul LIDL din centrul Municipiului Alba Iulia s-a DESCHIS joi dimineața la ora 7.30, iar clienții au ”luat cu asalt” supermarketul încă de la primele ore ale dimineții.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Al doilea magazin Lidl din Alba Iulia și-a deschis joi, 5 noiembrie 2020, porțile pentru clienții albaiulieni și nu numai. Încă dinainte de ora deschiderii, oamenii așteptau deja la coadă pentru a fi siguri că prind ofertele și reducerile din ziua deschiderii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Noul magazin Lidl din Alba Iulia are o suprafață de vânzare de 1.300 m² și dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobile electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Odată cu deschiderea magazinului, s-au creat peste 20 de noi locuri de muncă, iar orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Alba Iulia dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

De asemenea, pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Alba Iulia se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Inaugurarea magazinului Lidl din Alba Iulia continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419