Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: S-a dat startul la Balurile Toamnei în Alba Iulia. Paven Nicoleta și Șandru Cristian, desemnați Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Tehnic Apulum

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Tehnic Apulum a ”spart gheața” și a organizat, vineri seara, primul bal al bobocilor din acest an în Alba Iulia. Evenimentul mult așteptat de la începerea anului școlar de către liceeni, în special de cei de clasa a IX-a, s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților, iar pentru mult râvnitele titluri au luptat cinci perechi de boboci.

Paven Nicoleta și Șandru Cristian au fost desemnați Miss și Mister Boboc 2017, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Denisa Davidaș și Florea Robert.

Părinți, bunici, rude, cadre didactice, colegi și prieteni s-au adunat, vineri seara, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților pentru a-și susține și încuraja favoriții care au concurat pentru ”supremația” laurilor de Miss și Mister Boboc.

Lupta a fost acerbă, iar pentru desemnarea câştigătorilor concurenţii au fost supuşi la mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile şi talentul, și anume de prezentare, cultură generală, dans, de aptitudini și proba surpriză pregătită de organizatori.

Cei doi care au reuşit să impresioneze juriul și să se impună, atât prin frumuseţe cât şi prin talent şi inteligenţă sunt Paven Nicoleta și Șandru Cristian. Ei vor reprezenta cu mândrie generaţia clasei a IX-a de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia.

Tema balului în acest an a fost ”Voyage…voyage”, astfel că publicul a avut ocazia să facă ”o călătorie” prin țări precum Spania, Turcia, India, Grecia sau România, alese de boboci să le reprezinte prin ținute, și nu numai.

Petrecerea tinerilor  a fost asezonată cu scenete, momente muzicale și dans și  a fost prezentată de Beatrice Manoilă și Robert Bodea.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Denisa Davidaș și Dragoș Gabriel Corhan au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2017 Ziarul Unirea, fiind cei mai populari boboci votați de către internauţi. Aceștia au primit câte un premiu în bani din partea ziarului.

ziarulunirea.ro a transmis live întregul eveniment

[nggallery id=4767]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea