Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| S-a dat STARTUL Alba Carolina Bike Race 2023: Sute de concurenți au fost prezenți la startul competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

S-a dat STARTUL Alba Carolina Bike Race 2023: Sute de concurenți au fost prezenți la startul competiției

Competiția ALBA CAROLINA BIKE RACE, înscrisă de anul acesta în calendarul competițional al Federației Române de Ciclism, este un proiect al Asociației BICICLIM ALBA în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și se adresează iubitorilor de ciclism montan (MTB).

ALBA CAROLINA BIKE RACE este o competiție de ciclism montan de tip cross country, care se va desfășura în cadrul unui eveniment maraton pe data de 26.08.2023, cu plecare din municipiul Alba Iulia mai precis de pe strada Mihai Viteazul, intersecție cu strada Crișan (lângă Casa de Cultură a Sindicatelor) și va parcurge mai multe localități din regiune pe o distanță de aproximativ 75 km.

YouTube video

Acțiunea de ecologizare și marcare a traseelor se va desfășura pe o perioada de 60 zile înaintea concursului, prin implicarea comunității locale și a membrilor ASOCIAȚIEI BICICLIM ALBA, acțiune care va continua și după concurs pentru curățarea traseului de eventuale resturi rezultate în urma evenimentului și pentru strângerea marcajelor.

Concursul se va desfășura pe 5 trasee: de 5 km, 12 km, 26 km, 40 km respectiv 75 km, cu diferite grade de dificultate, prezentate în detaliu mai jos. Traseele au fost gândite să acopere toate categoriile de participanți, să fie parcurse în proporție de 100% pe bicicletă și să străbată poteci, drumuri și puncte de belvedere care să pună în valoare zona Alba Iulia-Inuri-Mamut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea