FOTO / VIDEO Ruleta rusească de la intersectia străzii Mărășești cu șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, face din nou victime. O persoană rănită, încarcerată. Trafic îngreunat

ACCIDENT pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană rănită,  încarcerată

Un accident a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești, miercuri după-amiaza în jurul orei 15.30.

Din primele informații transmise de de IPJ Alba, traficuleste  ingreunat pe soseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia (zona intersectiei cu drumul spre Drambar), din cauza unui accident in care au fost implicate un autoturism si un camion. O persoana din autoturism este  ranita (incarcerata). Cauza probabila este neacordarea de prioritate de catre soferul autoturismului.

La locul accidentului a ajuns și Detașamentul de pompieri Alba Iulia care intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În urma impactului a rezultat  o singură victimă încarcerată, conștientă. Victima a fost preluată de ambulanța SMURD.

”Din primele cercetări am constatat faptul că conducătorul unui  autoturism Daewoo, la intersecția străzii Mărășești cu șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor marca Mercedes care circula regulamentar pe direcția Teiuș – Sebeș. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale fiind transportat la Spitalul Județea Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat comisar șef Toma Dan, șef Birou Poliție Rutieră Alba Iulia.

Revenim cu amănunte.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...