// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. PROFERM – proiect de formare profesională pentru fermieri și beneficiari de sprijin ai sub-măsurilor 6.1 și 6.3, lansat la Alba Iulia

Marți a avut loc lansarea proiectului PROFERM – de formare profesională pentru fermieri și beneficiari de sprijin ai sub-măsurilor 6.1 și 6.3, în sala de Conferințe a Fundației PAEM din Alba Iulia.

Lider de proiect este fundația PAEM Alba în calitate de beneficiar, iar parteneri sunt Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud și Asociația Județeană a Crescătorilor de Bovine Alba.

Durata de implementare a proiectului este până în 28.01.2019.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

Valoarea totală eligibilă este 77.088,99 euro.

Obiectivul principal îl reprezintă acțiuni pentru transferul de cunoștințe și acțiuni de informare.

Grupul țintă este format din fermieri, în special fermieri beneficiari de sprijin ai sub-măsurilor 6.1 (instalare tineri fermieri) și 6.3 (dezvoltare ferme mici).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419