Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Portarul Călin Tiut şi-a luat „La revedere” de la Metalurgistul Cugir, acesta fiind în negocieri cu FC Botoşani

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banchet Metalurgistul Cugir7Unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul echipei Metalurgistul Cugir în prima apartiţie a echipei de sub Drăgana în eşalonul terţ, Călin Tiut şi-a anunţat despărţirea de clubul la care „m-am simţit foarte bine şi am fost ca o adevărată familie”.

Paradele sale şi intervenţiile salutare avute în ediţia de campionat 2013-2013 în Liga a III-a l-au propulsat pe fostul unirist direct în prima ligă, acesta aflându-se la Botoşani, unde aşteaptă să semneze un contract convenabil. Nu de puţine ori Tiut a ajutat-o pe Metalurgistul Cugir să câştige partide importate, făcând meciuri antologice precum deplasarea din returul campionatului la Sebiş, unde a intervenit de foarte multe providenţial în faţa atacanţilor adverşi. Iată ce a declarat portarul după aventura sa la Metalurgistul Cugir.

YouTube video

Înainte de declaraţii, „Spiderman” de Cugir a fost asaltat de fostul său coleg de la Unirea Alba Iulia, Claudiu Oara, cei doi demonstrând că sunt prieteni adevăraţi, şi că familia Metalurgistului Cugir s-a dezvoltat într-o atmosferă plăcută.

YouTube video

Călin Tiut a declarat că în cazul în care nu va ajunge la niciun consens cu formaţia din Botoşani va reveni la Cugir, unde s-a simţit extraordinar şi a traversat o perioadă fastă în cariera sa. Acesta a sărbătorit alături de colegi, staff-ul tehnci şi conducere, terminarea primei ediţii din eşalonul terţ al fotbalului românesc.

[nggallery id=1925]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea