Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO| Pompierul care a salvat o pisică dintr-un incendiu puternic, riscându-și viața: „Vă rog să-mi spuneți că trăiește”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comandantul Detașamentului de pompieri „Otopeni” din cadrul ISUBIF, maiorul Florin Lucaci, în vârstă de 33 de ani, și-a riscat viața pentru a salva o pisică pe care a văzut-o în timp ce, împreună cu echipa lui, se luptau pentru a stinge un incendiu puternic care a izbucnit joi seara, la două hale din Bragadiru.

Undeva între cele două hale, deși fumul era destul de dens, se putea vedea o pisică întinsă între niște stive de paleți de lemn care ardeau.

”Pune țeava de apă pe mine și dă-mi să mă leg cu o cordiță. O să mă strecor printre paleți, sper să nu se prăbușească”, i-a ordonat scurt comandantul unui pompier din subordine. Acesta a răspuns: ”Vă asigurăm, fiți fără grijă”.

YouTube video

După câteva minute, Florin a solicitat prin stație oxigen: ”Avem o pisică intoxicată cu fum. Rog pe cineva de la SMURD să vină la sectorul nostru de intervenție”.

Florin a lăsat pisica în grija colegilor și s-a întors la echipajul lui pentru a continua lupta cu flăcările.

Locul de unde a salvat pisica era acoperit de lemnele care ardeau. La finalul misiunii, maiorul Florin Lucaci s-a interesat de soarta pisicii. ”Vă rog să-mi spuneți că trăiește”, a transmis acesta prin stație. ”Vă raportez că trăiește. Totul este în regulă”, i-a răspuns colegul de la SMURD.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea