FOTO-VIDEO| Polițiștii și mascații din Alba în stradă, la datorie, în perioada 1-3 mai

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Alba au transmis că în acest weekend, peste 750 de polițiști și jandarmi vor fi la datorie, alături de alte forțe de ordine publică, aflate în slujba comunității, pentru asigurarea unui climat de liniște a tuturor cetățenilor din județ.

De asemenea, forțele de ordine și siguranță publică se vor asigura de respectarea condițiilor și reglementărilor impuse de ordonanțele militare.

ELIT

„În perioada 1-3 mai, peste 750 de polițiști, din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, sunt la datorie și desfășoară misiuni pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, și respectarea condițiilor impuse de Ordonanțele Militare.

Se acționează în filtre rutiere, în zonele cu risc de producere a unor evenimente negative, în zonele publice, în parcuri, dar și în spații de agrement

Stimați cetățeni, anul acesta ziua de 1 Mai trebuie să o abordăm altfel decât de obicei. Să respectăm regulile de distanțare socială și Ordonanțele Militare și să rămânem în casă.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și înțelegeți că putem ieși cu bine din această încercare, doar dacă respectăm regulile și dacă continuăm să acționăm împreună!”, a transmis Purtătorul de cuvânt Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

„În aceasta perioadă, peste 250 de polițiști acționează zilnic, alături de jandarmi, polițiști locali și angajați MApN, pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice și pentru respectarea condițiilor impuse de ordonanțele militare.

Polițiștilor aflați în teren li s-au alăturat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni speciale, care sunt pregătiți să intervină în cazul în care vor fi semnalate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice”, au menționat reprezentanții IPJ.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a interzis circulaţia tuturor autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în municipiu, în zilele de 1 mai 2020 şi 2 mai 2020, între orele 07:00 şi 19:00. Excepție făcând câteva categorii de autovehicule, maşini, auto-utilitare, motociclete şi/sau participanţi.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...