Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Plăcinte și concert de pricesne de Lăsata Secului, la Căminul Cultural din Pâclișa

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| Plăcinte și concert de pricesne de Lăsata Secului, la Căminul Cultural din Pâclișa
Multă vreme neglijată, la Pâclișa s-a organizat pentru prima dată un festival de plăcinte și un concert de pricesne, pentru a marca începutul postului Nașterii Domnului.

Aproape 250 de persoane participă la Lăsata Secului, în mare parte cetățeni ai cartierului Pâclișa, fiind primul eveniment organizat la noul cămin cultural din cartier.

Evenimentul este organizat de către PNL Alba Iulia, împreună cu organizația de tineret al liberalilor.

YouTube video

Sufletul evenimentului a fost Adrian Emil Negruțiu, secretar general adjunct la PNL Alba Iulia, unul dintre cei mai harnici liberali.

Au mai fost prezenți Marius Hațegan și Dumitru Fulea, vicepreședinți ai Consiliului Județean Alba, prefectul Nicolae Albu, viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, senatorul Sorin Bumb, deputatul Alin Ignat, primarul din comuna Pianu, Marin Petruse și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Traian Rusu, primarul din Ighiu, chiar dacă nu a putut rămâne la concertul de pricesne, a contribuit la buna desfășurare a evenimentului cu un vin bun de Bucerdea, apreciat de aproape toți participanții.

În cadrul evenimentului a avut loc un recital extraordinar de pricesne, susținut de îndrăgita interpretă Oana Bozga Pintea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea