Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO. Peste 100 de persoane, la coadă pentru meciul dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB. Biletele, epuizate rapid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 100 de persoane au fost prezente, marți, la Stadionul Cetate, la deschiderea casei, pentru a-și achiziționa bilete la meciul de fotbal de joi dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB, acestea fiind epuizate în câteva zeci de minute.

Primul care aștepta la coadă a venit de la ora 14.00, înainte cu două ore de deschiderea casei de bilete, pentru a fi sigur că va intra la meci.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Suporterii au putut cumpăra mai multe bilete, însă nu mai mult de cinci de persoană – maxima admisă pentru acest meci.

FC Unirea Alba Iulia întâlnește în șaisprezecimile Cupei României FCSB, joi, de la ora 21.30, pe Stadionul Minaur din Zlatna, meciul neputând fi disputat pe ”Cetate” din cauza că nu este nocturnă.

YouTube video

În total vor fi scoase la vânzare peste 2.000 de bilete, atât în Alba Iulia, cât și la Zlatna.

Interesul în jurul acestui joc este enorm, iar organizatorii depun eforturi pentru ca micuța arenă se se prezinte în condiții cât mai bune la ora vizitei celei mai galonate formații din România. Astfel, arena de pe malul Ampoiului suportă cosmetizări, menite să îi ofere un nou “look”, la înălțimea evenimentului anului.

S-au schimbat becuri la singura instalație de nocturnă din județ, Stadionul “Minaur” fiind omologat în cursul acestei zile de o comisie FRF, condusă de Felix Grigore, managerul departamentului de competiții din cadrul Federației Române de Fotbal.

În plus, până la ora jocului va fi instalată și o tabelă electronică (o premieră pentru Zlatna, în Alba doar stadionul din Cugir mai beneficiind de afișaj electronic), se efectuează lucrări la gazon, urmând să fie înlocuite și cele două porți. În plus, la tribuna întâi au fost înlocuite scaunele de plastic rupte din tribuna întâi și au fost amplasate alte 200 noi, de culoare roșie, unde se vor vinde tichete la prețul de 70 de lei, de asemenea zugrăvindu-se și vestiarele.

[nggallery id=6176]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea