Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Parada Skirt Bike 2017 la Alba Iulia: Fete cochete, băieți cu stil și copilași veseli pe biciclete au adus, duminică, bucuria în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fete cochete, băieți cu stil și copilași veseli pe biciclete s-au întâlnit, duminică, în Cetatea Alba Carolina să pedaleze împreună la cea de a V-a ediție Skirt Bike de la Alba Iulia.

”În acest an, pedalăm cu bucurie. Da, chiar aceasta este tema: bucuria! Pentru că plimbarea cu bicicleta, faptul că suntem elegante și aranjate chiar și atunci când suntem pe două roți și frumoasa cetate în care vom pedala sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fim bucuroși”, a spus reprezentanta organizatoriilor evenimentului.

YouTube video

Punctul de întâlnire a fost Esplanada Catedralei Romano-Catolice „Sf. Mihail” și chiar dacă o scurtă repriză de ploaie le-a stricat puțin planurile, participanții la eveniment nu au renunțat la bucuria de a pedala împreună pe traseul dinainte stabilit, cu o lungime de 6 kilometri, despre care unul dintre cei mai tineri participanti a spus că „are forma de baghetă cu stea magică în vârf”.

YouTube video

[nggallery id=4305]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea