FOTO/ VIDEO: Parada Skirt Bike 2017 la Alba Iulia: Fete cochete, băieți cu stil și copilași veseli pe biciclete au adus, duminică, bucuria în Cetatea Alba Carolina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Fete cochete, băieți cu stil și copilași veseli pe biciclete s-au întâlnit, duminică, în Cetatea Alba Carolina să pedaleze împreună la cea de a V-a ediție Skirt Bike de la Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”În acest an, pedalăm cu bucurie. Da, chiar aceasta este tema: bucuria! Pentru că plimbarea cu bicicleta, faptul că suntem elegante și aranjate chiar și atunci când suntem pe două roți și frumoasa cetate în care vom pedala sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fim bucuroși”, a spus reprezentanta organizatoriilor evenimentului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Punctul de întâlnire a fost Esplanada Catedralei Romano-Catolice „Sf. Mihail” și chiar dacă o scurtă repriză de ploaie le-a stricat puțin planurile, participanții la eveniment nu au renunțat la bucuria de a pedala împreună pe traseul dinainte stabilit, cu o lungime de 6 kilometri, despre care unul dintre cei mai tineri participanti a spus că „are forma de baghetă cu stea magică în vârf”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

x22 9 iulie 2017 at 22:11

Bine, bine… insa ce cauta barbatii sa participe la un eveniment care se numeste „Skirt Bike” (fuste si biciclete) care este un eveniment dedicat strict femeilor? Sau este si acesta un eveniment mascat de promovare a comunitatii LGSB din Alba Iulia? Jenant…

o biciclistă 10 iulie 2017 at 9:35

Skirt Bike este un eveniment care promovează veselia, sportul și eleganța pe bicicletă. Iar cel mai frumos „accesoriu” al unei doamne sau domnișoare este cu siguranță un bărbat adevărat alături de ea. În plus, au fost foarte mulți copii care trebuiau însoțiți de părinți.

Cu siguranță dacă ați fi participat la eveniment v-ați fi convins de asta! 🙂

Comentariile sunt oprite