Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Parada mașinilor de epocă, la Sebeș. Frumoasele ”bijuterii„ pe patru roți au făcut senzație pe străzile municipiului

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Istorie pe patru roți. De asta au avut parte, sâmbătă, locuitorii din Sebeș. Municipiul găzduiește în acest weekend evenimentul ”Retromobil vine în orașul tău”, iar în cadrul acestuia a avut loc o paradă cu mașini de epocă, care a făcut senzație pe străzile orașului.

Dichisite și lustruite, ”bătrânele doamne” au defilat prin centrul orașului, cu începere de la ora 16.00, spre încântarea nostalgicilor  și a curioșilor veniți să le admire și să le fotografieze.

Înainte de paradă, retromobilele au fost expuse în parcarea care se întinde de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, din centrul istoric al orașului. La prezentarea tehnică a automobilelor a fost prezentă și vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu.

Tot în cadrul evenimentului, pentru pasionații de aeronautică s-a organizat o expoziție cu totul specială, în foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Evenimentul continuă, de la ora 18.00, cu un spectacol pe scena montată în centrul orașului, în zona Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde va urca Paula Seling, Vlad Miriță, Florin Coșuleț, Ciprian Dancu, Denisa Moga.

Duminică, de la ora 10.00, va avea loc festivitatea de premiere și o paradă de rămas bun.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

[nggallery id=4558]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea