FOTO-VIDEO: Parada mașinilor de epocă, la Sebeș. Frumoasele ”bijuterii„ pe patru roți au făcut senzație pe străzile municipiului

Istorie pe patru roți. De asta au avut parte, sâmbătă, locuitorii din Sebeș. Municipiul găzduiește în acest weekend evenimentul ”Retromobil vine în orașul tău”, iar în cadrul acestuia a avut loc o paradă cu mașini de epocă, care a făcut senzație pe străzile orașului.

Dichisite și lustruite, ”bătrânele doamne” au defilat prin centrul orașului, cu începere de la ora 16.00, spre încântarea nostalgicilor  și a curioșilor veniți să le admire și să le fotografieze.

ELIT

Înainte de paradă, retromobilele au fost expuse în parcarea care se întinde de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, din centrul istoric al orașului. La prezentarea tehnică a automobilelor a fost prezentă și vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu.

Tot în cadrul evenimentului, pentru pasionații de aeronautică s-a organizat o expoziție cu totul specială, în foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Mihail David - 2020

Evenimentul continuă, de la ora 18.00, cu un spectacol pe scena montată în centrul orașului, în zona Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, unde va urca Paula Seling, Vlad Miriță, Florin Coșuleț, Ciprian Dancu, Denisa Moga.

Duminică, de la ora 10.00, va avea loc festivitatea de premiere și o paradă de rămas bun.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...