Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Pall Alexandra și Năcreală George Vlad, Miss și Mister Unirea la Balul Primăverii de la Colegiul Național „HCC” Alba Iulia

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pall Alexandra și Năcreală George Vlad, Miss și Mister Unirea la Balul Primăverii de la Colegiul Național „HCC” Alba Iulia

Pall Alexandra și Năcreală George Vlad au câștigat titlurile de Miss și Mister Unirea la Balul Primăverii de la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia.

În cadrul Colegiului Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia, s-a pregătit un eveniment special pentru elevii claselor a-10a și a-11a, care din cauza pandemiei nu au putut să participe la Balul Bobocilor. Astăzi acești elevi au avut parte de un eveniment deosebit, Balul Primăverii, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Tematica aleasă pentru acest eveniment este „Cupluri celebre”. Fiecare pereche a reprezentat un cuplu celebru din istorie, literatură sau cinematografie. Această alegere a tematicii este inspirată de ideea de a oferi elevilor posibilitatea de a-și exprima creativitatea și imaginația, prin crearea unor costume și a unor reprezentări scenice cât mai autentice.

YouTube video

Organizatorii evenimentului, Consiliul Școlar al Elevilor al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, au ales să implice în eveniment un număr de opt perechi, pentru a face ca acesta să fie cât mai divers și interesant. Preselectiile pentru alegerea celor mai bune perechi au avut loc în zilele de 16 și 17 martie, iar cei care au trecut de acestea sunt acum pregătiți să impresioneze la bal.

După Balul Primăverii, organizatorii au pregătit și un After party, care va avea loc în Stage Club. Această parte a evenimentului va fi dedicată distracției și relaxării, după o seară plină de emoții și reprezentări deosebite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea