FOTO, VIDEO: Operaţiunea BAMBI. Un pui de căprioară a fost salvat de un pompier şi amicul său, din albia râului

Operaţiunea BAMBI la în județul Alba. Un pui de căprioară a fost salvat de un pompier şi amicul său, din albia râului.

Final fericit pentru un pui de căprioară, captiv în albia râului Mare, de la Cugir. Căprioara, zgribulită și lovită, nu putea să mai ajungă la mal, după ce căzut în tufele de murari, de pe malul apei.

Un tânăr a zărit de pe geamul biroului de la locul de muncă puiul de căprioară şi s-a grăbit să îi sară în ajutor.

“Stăteam pe geam şi vorbeam la telefon, când văd puiul de căprioară că fuge disperat prin parcare, apoi cade în râu, în nişte murari. Am fugit repede să îl scot, dar nu am putut. S-a speriat şi a fugit sub podul unde se uneşte râul Mic cu râul Mare,” ne-a povestit Bogdan Suciu, cel care a vrut primul să salveze micul animal.

Cum nu a reuşit, l-a sunat pe Robert Paul, un prieten care lucrează la pompieri în oraşul Cugir şi care nu a stat pe gânduri şi a venit de îndată la locul unde se afla căprioara.

“Ne-am pus unul la un capăt şi unul la celălalt al podului şi Robi a venit pe sub pod până a reuşit să îl orbească cu lanterna şi l-a prins”, au mai spus salvatorii.

Fiind lovit destul de tare, tinerii au dus în siguranţă puiul la un medic veterinar din oraş, unde i-au fost tratate rănile şi a fost vaccinat. Puiul a fost eliberat în pădure, iar salvatorii săi speră să îşi găsească şi mama şi să se ţină cât mai departe de alte peripeţii în oraş.

Imaginile cu puiul salvat au devenit virale pe facebook şi zeci de mesaje de felicitări au început să curgă pentru salvatori.

“Om fain ce eşti ! Mulţumesc tare de implicarea ta, ai salvat ce alţii abia apucau să pună în oală. Datorită ţie, ea mai are o şansă la viaţă. “

“De curând am avut ocazia să-l văd în acțiune….omul ăsta are un suflet mare și chiar te uimește mărinimia lui. Respect Robi!”

“Bravo Robert&Bogdan! Cugiruuuuul!”

“Respect. Nu există cuvinte de laudă. Din suflet RESPECT.”

“Bravo băieții! Vă pupă Drogo și vă respectă! Cugiruuuuul!”

O colaborare cu beneficii! Felicitari pentru implicare!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Mădălina Opriș

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...