Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Operaţiunea BAMBI. Un pui de căprioară a fost salvat de un pompier şi amicul său, din albia râului

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Operaţiunea BAMBI la în județul Alba. Un pui de căprioară a fost salvat de un pompier şi amicul său, din albia râului.

Final fericit pentru un pui de căprioară, captiv în albia râului Mare, de la Cugir. Căprioara, zgribulită și lovită, nu putea să mai ajungă la mal, după ce căzut în tufele de murari, de pe malul apei.

Un tânăr a zărit de pe geamul biroului de la locul de muncă puiul de căprioară şi s-a grăbit să îi sară în ajutor.

“Stăteam pe geam şi vorbeam la telefon, când văd puiul de căprioară că fuge disperat prin parcare, apoi cade în râu, în nişte murari. Am fugit repede să îl scot, dar nu am putut. S-a speriat şi a fugit sub podul unde se uneşte râul Mic cu râul Mare,” ne-a povestit Bogdan Suciu, cel care a vrut primul să salveze micul animal.

YouTube video

Cum nu a reuşit, l-a sunat pe Robert Paul, un prieten care lucrează la pompieri în oraşul Cugir şi care nu a stat pe gânduri şi a venit de îndată la locul unde se afla căprioara.

“Ne-am pus unul la un capăt şi unul la celălalt al podului şi Robi a venit pe sub pod până a reuşit să îl orbească cu lanterna şi l-a prins”, au mai spus salvatorii.

Fiind lovit destul de tare, tinerii au dus în siguranţă puiul la un medic veterinar din oraş, unde i-au fost tratate rănile şi a fost vaccinat. Puiul a fost eliberat în pădure, iar salvatorii săi speră să îşi găsească şi mama şi să se ţină cât mai departe de alte peripeţii în oraş.

Imaginile cu puiul salvat au devenit virale pe facebook şi zeci de mesaje de felicitări au început să curgă pentru salvatori.

„Om fain ce eşti ! Mulţumesc tare de implicarea ta, ai salvat ce alţii abia apucau să pună în oală. Datorită ţie, ea mai are o şansă la viaţă. „

„De curând am avut ocazia să-l văd în acțiune….omul ăsta are un suflet mare și chiar te uimește mărinimia lui. Respect Robi!”

„Bravo Robert&Bogdan! Cugiruuuuul!”

„Respect. Nu există cuvinte de laudă. Din suflet RESPECT.”

„Bravo băieții! Vă pupă Drogo și vă respectă! Cugiruuuuul!”

O colaborare cu beneficii! Felicitari pentru implicare!

[nggallery id=5855]

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea