FOTO, VIDEO. Nicolae Bumbu s-a întâlnit cu locuitorii blocului G2 din Alba Iulia, care ar urma să fie demolat: ”Am venit să-i sprijin”

Consilierii locali Nicolae Bumbu și Vasile Crișan s-au întâlnit, luni, cu locuitorii blocului G2 din Alba Iulia, care ar urma să fie demolat. Aceștia au dorit să le comunice că doar cei care locuiesc sub forme legale vor primi, în schimb, altă locuință, după demolare. 

G2 Alba Iulia04 Nicolae Bumbu a declarat că este reprezentant al romilor în Consiliul Local Alba Iulia și unul dintre liderii lor. Acesta a spus că nu este împotriva demolării atâta timp cât pentru acești oameni se găsesc alte soluții.

”Vrem să rezolvăm problema actelor oamenilor. Am înțeles că sunt mulți care sunt proprietari. Primăria trebuie să găsească o soluție cu acești oameni. Din câte am înțeles, oamenii nu prea vor ca imobilul să se dărâme pentru că ei locuiesc de foarte multă vreme aici și sunt obișnuiți”, a spus Nicolae Bumbu, afirmând că decizia în acest sens va fi luată de Primăria Alba Iulia.

La rândul său, consilierul local Vasile Crișan a declarat: ”Am venit să le spunem că într-un viitor, nu îndepărtat, aceste imobile se vor demola. Toți cei care au acte vor primi ceva în schimb, iar cei care nu vor avea se vor duce la adresa de domiciliu. Scopul este să-și facă acte. Trebuie să se pună la punct, iar dacă nu o vor face, vor suporta consecințele de rigoare”, a spus Vasile Crișan.

Potrivit ultimelor informații, până la sfârșitul anului, blocul G2 din Alba Iulia va fi dărâmat, iar în acest loc se va amenaja o parcare, probabil supraterană.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

1 1 august 2016 at 16:16

Acest bloc este o RUSINE pentru Alba Iulia ! Sper sa-l demoleze cat mai repede !

ilie de la uzina 1 august 2016 at 16:45

evident , in buna traditie, psd alba continua opozitia de dragul opozitiei.
ei sunt gica contra la orice.
la comasat de scoli, la facut de sensuri giratorii, la gropi de gunoi, la orice inseamna progres.

1 1 august 2016 at 18:32

Nu continua nicio opozitie dar trebuiau sa spuna si ei ceva avand in vedere ca ambii sunt de etnie rroma…

M 1 august 2016 at 18:11

Daca s ar demola blocul, cu tot cu ” pasarile in cuib”….oare n ar fi mai bine?

rosshhu 1 august 2016 at 19:05

Angry Birds???

Opris 1 august 2016 at 19:10

Ideea cu demolarea e preluata de Hava de la Rares Buglea?

nice 1 august 2016 at 19:45

nu sunt rarist ca alti care au postat, dar totusi daca vor sa demoleze blocul sa le ofere alternative de locuit.. chiar daca sunt „romi” sunt totusi niste oameni si ei.. daca se dorea se gaseau si alte spatii..dar mai merge o viloaica doua..

grigore 2 august 2016 at 8:24

Cine nu e proprietar in gazda sau lor le este rusine?
Mie de ce nu imi da primaria apartament nu suntem toti egali?
Eu de ce pot sta in chirie si sa am serviciu.

G2 ce strada 2 august 2016 at 8:52

blocul asta G2 pe ce strada e ?

fane de la sifoane 2 august 2016 at 10:08

cu ce au contribuit indivizii gazduiti (in mizerie ce-i drept) in blocul G2 la SOCIETATE, BUGETUL TARII, etc? Cine are acte de proprietate in acel bloc, da sa fie despagubit! Restul: LA MUNCA!

Mie ca ROMAN de ce nu-mi da statul o locuinta gratis?

s-au invatat si acesti paraziti si politicienii sa profite de sistem… La munca nu la intins mana!

La ce se intampla acum in Europa vom avea cat de curand regimuri de extrema dreapta…. Eu de-abia astept spectacolul… pe unii insa nu-i vad bine!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...