Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Nicolae Bumbu s-a întâlnit cu locuitorii blocului G2 din Alba Iulia, care ar urma să fie demolat: ”Am venit să-i sprijin”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali Nicolae Bumbu și Vasile Crișan s-au întâlnit, luni, cu locuitorii blocului G2 din Alba Iulia, care ar urma să fie demolat. Aceștia au dorit să le comunice că doar cei care locuiesc sub forme legale vor primi, în schimb, altă locuință, după demolare. 

G2 Alba Iulia04Nicolae Bumbu a declarat că este reprezentant al romilor în Consiliul Local Alba Iulia și unul dintre liderii lor. Acesta a spus că nu este împotriva demolării atâta timp cât pentru acești oameni se găsesc alte soluții.

”Vrem să rezolvăm problema actelor oamenilor. Am înțeles că sunt mulți care sunt proprietari. Primăria trebuie să găsească o soluție cu acești oameni. Din câte am înțeles, oamenii nu prea vor ca imobilul să se dărâme pentru că ei locuiesc de foarte multă vreme aici și sunt obișnuiți”, a spus Nicolae Bumbu, afirmând că decizia în acest sens va fi luată de Primăria Alba Iulia.

La rândul său, consilierul local Vasile Crișan a declarat: ”Am venit să le spunem că într-un viitor, nu îndepărtat, aceste imobile se vor demola. Toți cei care au acte vor primi ceva în schimb, iar cei care nu vor avea se vor duce la adresa de domiciliu. Scopul este să-și facă acte. Trebuie să se pună la punct, iar dacă nu o vor face, vor suporta consecințele de rigoare”, a spus Vasile Crișan.

Potrivit ultimelor informații, până la sfârșitul anului, blocul G2 din Alba Iulia va fi dărâmat, iar în acest loc se va amenaja o parcare, probabil supraterană.

[nggallery id=2468]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea