FOTO, VIDEO| Moment istoric pentru orașul Câmpeni: Primul Computer Tomograf, pus în funcțiune la Spitalul Orășenesc

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș anunță o premieră pentru spitalul din oraș, astăzi, 22 septembrie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni fiind pus în funcțiune computerul tomograf, investiție de aproximativ 13 miliarde lei vechi.

„Azi, 22 septembrie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni a fost pus în funcțiune COMPUTERUL TOMOGRAF. Acest aparat este deosebit de important pentru un diagnostic rapid și eficient, ajutând atât medicii, cât și pacienții. Tomografia computerizată a revoluționat medicina prin faptul că este un real ajutor pentru doctori să identifice și să pună un diagnostic corect pentru pacienți. Acest computer tomograf oferă o vedere detaliată a craniului, toracelui, abdomenului sau membrelor, imagini ale organelor precum ficatul, pancreasul, intestinul, rinichii, glandele suprarenale, plămânii și inima.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La inaugurare, alături de managerul spitalului, Călin Bodea și directorul medical dr. Șenilă Daniel, au fost prezente și doamnele cu competențe CT, respectiv doamna doctor Chifor Liliana (medic radiologie și imagistică medicală) și doamna Chirila Aura (tehnician radiologie). De-asemenea au fost prezenți dr. Gligor Traian(medic primar gastroenterologie, medic primar medicină internă) și dr. Mboh Charles(medic specialist neurolog) și asistenți medicali radiologie Balea Sânziana, Gaiță Olimpia, Bucea Raul. Din partea consiliului de administrație al Spitalului a fost prezent domnul Gaița Virgil”, a declarat Ioan Călin Andreș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419