Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Moment istoric pentru orașul Câmpeni: Primul Computer Tomograf, pus în funcțiune la Spitalul Orășenesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș anunță o premieră pentru spitalul din oraș, astăzi, 22 septembrie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni fiind pus în funcțiune computerul tomograf, investiție de aproximativ 13 miliarde lei vechi.

„Azi, 22 septembrie 2020, la Spitalul Orășenesc Câmpeni a fost pus în funcțiune COMPUTERUL TOMOGRAF. Acest aparat este deosebit de important pentru un diagnostic rapid și eficient, ajutând atât medicii, cât și pacienții. Tomografia computerizată a revoluționat medicina prin faptul că este un real ajutor pentru doctori să identifice și să pună un diagnostic corect pentru pacienți. Acest computer tomograf oferă o vedere detaliată a craniului, toracelui, abdomenului sau membrelor, imagini ale organelor precum ficatul, pancreasul, intestinul, rinichii, glandele suprarenale, plămânii și inima.

YouTube video

La inaugurare, alături de managerul spitalului, Călin Bodea și directorul medical dr. Șenilă Daniel, au fost prezente și doamnele cu competențe CT, respectiv doamna doctor Chifor Liliana (medic radiologie și imagistică medicală) și doamna Chirila Aura (tehnician radiologie). De-asemenea au fost prezenți dr. Gligor Traian(medic primar gastroenterologie, medic primar medicină internă) și dr. Mboh Charles(medic specialist neurolog) și asistenți medicali radiologie Balea Sânziana, Gaiță Olimpia, Bucea Raul. Din partea consiliului de administrație al Spitalului a fost prezent domnul Gaița Virgil”, a declarat Ioan Călin Andreș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea